vilinski gaj

LC Delnice organizirao tradicionalnu donacijsku akciju u Vilinskom Gaj-u i izvršio primopredaju lanca

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 30 lipnja, 2024 - 16:56

Lions klub Delnice Gorski kotar 22.06.2024. godine organizirao je tradicionalnu donatorsku akciju u Vilinskom gaju u Brodu na Kupi.

Donatorska akcija organizira se kako bismo financijski pomogli dvoje djece iz Vrbovskog koja su ostala bez oba roditelja u prometnoj nesreći.

Uz obraćanje guvernera i predsjednika na odlasku i dolasku klubovi LC Delnice i LC Rijeka obavili su primopredaju predsjedničkog lanca.

Nakon službenog dijela svi prisutni su uživali u pastrvama sa roštilja i krumpir salati.

Lions klub Delnice Gorski kotar predao donaciju iz akcije u Vilinskom gaju

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 5 kolovoza, 2023 - 19:26

Alen Udovič predsjednik i Marko Stanić tajnik Lions kluba Delnice-Gorski kotar predali su prikupljena sredstva iz sada već tradicionalne akcije u Vilinskom gaju djeci koja su ostala bez roditelja.

Obitelj Stranić nas je kao i uvijek ljubazno ugostila te smo sa njima proveli nekoliko lijepih trenutaka.

Lions klub Delnice-Gorski kotar  nastavlja svoju misiju pomaganja te doprinosi zajednici u kojoj djeluje.

Ovim putem zahvaljujemo se svim učesnicima akcije Vilinski gaj koji su prisustvovali osobno i svim ostalim donatorima što je ovu akciju učinilo uspješnom.

Još jedno prekrasno druženje u Vilinskom gaju u organizaciji LC Delnice

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 26 lipnja, 2023 - 18:17

LC Delnice Gorski Kotar u subotu 17.06.2023. održao je tradicionalnu humanitarnu akciju Vilinski gaj u Brodu na Kupi.

Akciji su prisustvovali lionsi iz klubova : LC Rijeka, LCKorzo, LC Opatija, LC Quarneroli i LC Delnice – domaćin ove akcije. Pored članova lionsa sa nama su bili i naši prijatelji koji redovito podržavaju ovu akciju.

Prisutnima su se s nekoliko prigodnih riječi obratili nastupajući guverner Milorad Stanić, past direktor Bojan Šober, past guvernerica i kuma kluba Olga Šober, predsjedavajuća regije i  predsjednik LC Delnice Alen Udovič.

Poziv u Vilinski gaj

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 8 lipnja, 2023 - 12:05

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas sve još jednom na druženje u čaroban prostor Vilinskoga gaja u Brodu na Kupi. Lions klub Delnice-Gorski kotar i ove godine organizira donatorsko druženje i ručak na ovoj prekrasnoj lokaciji, a sve sa ciljem da prikupimo sredstva za djecu iz Vrbovskog koja su prije nekoliko godina izgubila roditelje u prometnoj nesreći i sada žive sa bakom i djedom.

Vilinski gaj - LC Delnice humanitarna akcija

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 3 srpnja, 2022 - 17:05

LC Delnice Gorski Kotar u subotu 02.07.2022. održao je tradicionalnu humanitarnu akciju Vilinski gaj u Brodu na Kupi.

Akciji su prisustvovali lionsi iz klubova : LC Rijeka, LC Sušak, LCKorzo, LC Opatija, LC Novigrad, LC Parone i LC Delnice – domaćin ove akcije. Pored članova lionsa sa nama su bili i naši prijatelji koji su došli podržati ovu akciju.

Prisutnima se s nekoliko prigodnih riječi obratila i gradonačelnica Delnica gđa. Katarina Mihelčić.

LC Gorski kotar – Uspješno odrađena akcija u Vilinskom gaju

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 24 lipnja, 2021 - 11:23

LC Delnice Gorski kotar već 4-tu godinu uzastopno organizirao je donatorsku akciju prikupljanja financijskih sredstava za Lori i Lea iz Vrbovskog (djeca od 11 i 19 godina koja su u prometnoj nesreći ostala bez oba roditelja). U predivnom ambijentu Vilinskoga gaja uz samu rijeku Kupu pekle su se pastrve i uživalo u domaćoj krumpir salati te slatkim osinjim gnijezdima.

Uz rashlađeno piće iz prirodnog hladnjaka Kupe uživali su članovi nekoliko klubova iz naše regije. Ovim putem se svima zahvaljujemo na sudjelovanju i donacijama.