Vilinski gaj - LC Delnice humanitarna akcija

Slika korisnika Marko Stanić
Marko Stanić 3 srpnja, 2022 - 17:05

LC Delnice Gorski Kotar u subotu 02.07.2022. održao je tradicionalnu humanitarnu akciju Vilinski gaj u Brodu na Kupi.

Akciji su prisustvovali lionsi iz klubova : LC Rijeka, LC Sušak, LCKorzo, LC Opatija, LC Novigrad, LC Parone i LC Delnice – domaćin ove akcije. Pored članova lionsa sa nama su bili i naši prijatelji koji su došli podržati ovu akciju.

Prisutnima se s nekoliko prigodnih riječi obratila i gradonačelnica Delnica gđa. Katarina Mihelčić.

U čarobnoj Vilinskoj idili dosadašnji predsjednik  Lions kluba Delnice, za 2021/22. godinu Marko Stanić obavio je primopredaju lanca. Pozdravljajući sve prisutne lionse  naglasio je da je zahvalan i sretan pošto su s uspjehom odradili sve zacrtane humanitarne  akcije i planove u protekloj godini. Nakon toga uručio je lanac budućem predsjedniku Alenu Udoviču koji se zahvalio na povjerenju, uz  nadu da će ga opravdati, a ovaj današnji dan neka nam bude dobar početak za nastavak naših tradicionalnih  akcija.

Ovom prigodom podijeljena su i priznanja Guvernera za rad svim klubovima i pojedincima iz naše regije koji su dali poseban doprinos u ovoj Lions godini.

Ova akcija se održava na prekrasnom mjestu gdje se rijeka Kupica ulijeva u Kupu i gdje su se prema legendi okupljale vile.

Svi prisutni imali su priliku uživati u svježim pastrvama sa roštilja i krumpir salati te desertima koje su pripremile vrijedne ruke članica Lions kluba Delnice-Gorski Kotar.

Akcija se organizira sa ciljem prikupljanja pomoći za dvoje djece iz Vrbovskog koja su ostala bez roditelja u prometnoj nesreći.