Nakon boravka u predivnim Host obiteljima mladi su na putu za Poreč

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 22 srpnja, 2023 - 12:31

Nakon boravka u predivnim Host obiteljima mladi su na putu za Poreč

Sada da podnesemo kratko izvještaj o događajima od zadnjeg javljanja kada su mladi tek došli do danas u subotu 22.07. kada dolaze u Kamp mladih Poreč 2023.

Dakle u tom razdoblju je bilo pregršt događaja koje su našim mladim kamperima priuštile naše Host obitelji od razgledavanja znamenitosti Varaždina, Zagreba,Slavonskog Broda,Osijeka,Pule i Poreča do raznih radionica kuhanja pašte i spremanja zimnice do čišćenja dvorišta nakon oluje , vožnji brodom u potrazi uza delfinima, Posjet Muzeju raskinutih veza i botaničkom vrtu, prisustvovanja sastanku Lionsa, Selfi muzeja,kina u Zagrebu,posjet vrtiću Erasmus i igre sa djecom na engleskom, itd itd

Predivni dani sa predivnim ljudima i njihovim prijateljima.

Hvala još jednom svim Host obiteljima na trudu, ljubavi, vremenu, novcu i svemu što se ugradili u ovaj jedan prelijepi projekt koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Hvala u ume naših mladih gostiju i D-126 i Pov.za razmjenu koje je uložilo puno truda da sve funkcionira.

Naravno da je bilo i propusta ali za to često mi nismo krivi već procjena roditelja dali njegovo dijete želi ovakav oblik druženja i upoznavanja novih krajeva i ljudi ili ne. Ali u biti sve je dobro prošlo , a sada Poreč, Naselje Lanterna,kamp mladih Poreč 2023 počinje od popodne do nedjelje navečer.

Bit će to novo predivno iskustvo zajedničkog druženja/iako su se mnogi već upoznali/ i programa koji je više nego bogat,plov brodom Sveti Mauro,posjet Aquaparku Istralandija,posjet Domu za starije u Poreču, razgledavanje Poreča,zabava, druženje,kupanje i rastanak koji je uvijek bolan.

Do sljedećeg izvještaja vaša Sara i Zlatko.

Pusa Roži koja je brinula sa nama.