Donatorska večera za senzori mirisni park

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 4 ožujka, 2023 - 19:00 do nedjelja, 5 ožujka, 2023 - 01:00
Adresa: 
Franjevačka 6
Bjelovar
Hrvatska

Poštovani,

Lions klub Nasta Rojc Bjelovar Vas poziva da nam se pridružite na donatorskoj večeri koja će se održati 04. 03. 2023. godine u restoranu Golub u Bjelovaru, Franjevačka ulica 6a, s početkom u 19 sati. Obilježavamo 3. godišnjicu od charter večere kluba, a naravno da cijeli događaj ima i svoj humanitarni cilj.

Ovaj put je to jedan dugoročniji projekt s naglaskom i na ekologiju i na empatiju prema djeci s teškoćama u razvoju, ali i svu ostalu djecu.

U sklopu budućeg, novog parka na Logoru  u Bjelovaru, smo odlučile pomoći zajednici, i uz Vaš doprinos napraviti senzorni mirisni park, novi, moderan, drugačiji, za djecu svih uzrasta, gdje se razvijaju sva osjetila na drugačiji i inovativan način.

Najniža donacija za večeru je 30 eura, a uz večeru imamo u gostima izvrstan KARO bend, te još dodatnih aktivnosti.

Stoga najavljujemo humanitarni buvljak u kojem ćemo vam ponuditi odjeću doniranu iz naših bjelovarskih i nekih zagrebačkih butika, te nešto kvalitetne second hand odjeće, dodatka, nakita, kozmetike.

Također priređujemo tombolu, a dodatna zanimljivost je i akcija Sitnišem do parka – prikupljamo vaše sitne kune, zaostale po torbicama, zdjelicama, džepovima, i pretvaramo ih u donaciju za park.

Uključite se i sudjelujte!

Prijave primamo do 27. 02., uz uplatu iznosa od minimalno 30 eura po osobi na IBAN 5624020061100950960, uz napomenu – za večeru.  Možete se prijaviti i na telefon 095/3511228….čekamo Vas, donaciju ćete dati na ulasku u salu, samo najavite svoj dolazak!