Club Event

Humanitarna izložba slika za potrebe djece na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar

S velikim zadovoljstvom, pozivamo Vas na humanitarnu izložbu renomirane zadarske slikarica Silvijane Dražović, organiziranu u suradnji s hotelom A'mare i Lions klubom Zadar.

Sav ili dio prihoda od prodaje umjetničkih djela, ovisno o djelu, donirat će se u humanitarne svrhe, za potrebe djece na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar.

Datum: subota, 23.9.2023

Lokacija: Restoran A'mare (Ul. bana Josipa Jelačića 4A, Zadar)

Cijena ulaznice: 10 eur/75,34 HRK s PDV-om

Unlimited slots left.

NCLC Varaždin Millennium - Poziv na teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma

Pozivamo Vas da nam se pridružite na terenima TK „Varteks“, u Varaždinu u subotu, 09.09.2023. u 10:30 sati i prisustvujete na jedanaestom (11.) po redu teniskom turniru za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma. Turnir će biti organiziran kao turnir muških, ženskih i mješovitih parova.

Unlimited slots left.

DONACIJA LC POPOVAČA KTK LIPOVLJANI-novčana donacija kao pomoć za sudjelovanje u Robotičkoj olimpijadi u Danskoj

3.srpnja 2023 LC Popovača donirao je novčanom donacijom KTK Lipovljani, odazivajući se na njihov javni poziv preko RTL TV, a sve u vezi pomaganja novčanom donacijom učenike i sam klub u njihovom sudjelovanju u Robotičkoj olimpijadi u Danskoj u listopadu 2023. 

14 slots left.

Rekreativno donatorska akcija LC Pula 'Jogging & Yoging' u povodu Svjetskog dana glazbe i Međunarodnog dana joge uz moto 'Pozdrav suncu'

Lions Club Pula u srijedu 21. lipnja 2023. ponovo organizira tradicionalnu rekreativno donatorsku akciju 'Jogging & Yoging'  kojom se pridružuje i obilježavanju  Svjetskoga dana glazbe i Međunarodnoga dana joge uz prepoznatljiv moto 'Pozdrav suncu', a cilj je prikupljanje sredstava u fondu za stipendiranje izvrsnih studenata Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli slabijeg imovnog stanja. S nama će biti i studentica Petra Rakić, prošlogodišnja dobitnica stipendije u visini 5.000 kn/cca 663 €.

99 slots left.

Stranice