Talijanski lions prijatelji u posjetu Poreču i Lions klubu Poreč

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 10 lipnja, 2022 - 09:45

60 Talijanskih prijatelja u posjeti Poreču i Lions klubu Poreč

U subotu 04.06.2022 g u posjet Poreču i LC Poreč stiglo je 60 lions prijatelja iz Italije na čelu sa Angelom Chiesom PDG Distretto 108ib3 Italy - Guverner u LG 19-20 distrikta koji obuhvaća područja gradova Cremona,Lodi,Pavia e Piacenza.  Sa njim su došli i Lanciotti Ezio predsjednik zone 5, Luana Stripparo predsjednica zone 2 , Mirella Marrusich predsjednica zone 3, Donelli Alessandra predsjednik kluba Torrazzo iz Cremone, Tagliacarne Marco predsjednik kluba Lomellina Riva del Po iz istog distrikta te Cannavò Maurizio predsjednik kluba Kallipolis Etneo na Siciliji i  dr. Aprile Gaetano, direktor Odjela za poljoprivredu na Siciliji za vina i ulja.

U Poreču su ih dočekali članovi LC Poreč na čelu sa predsjednikom LC Poreč Borisom Jugovcem i Anamarijom Muzica koja je bila i inicijator ovog događaja te ostalim članovima našeg kluba kao i budućim predsjednikom Regije zapad radovan Mihelić te predstavnici klubova iz Lovrana i Novigrada.

U prijepodnevnim satima je organiziran izlet na brodu sv.Mauro našeg predsjednika Borisa do Rovinja i nazad za Poreč gdje im je organizirano razgledavanje grada Poreča i nakon toga večera u prekrasnom ambijentu imanja obitelji Rossi u Bajkinima gdje ih je pozdravio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić. Druženje članova LC Poreča i talijanskih prijatelja trajalo je kasno u noć.

link na web distrikta 108 IB3 Italy https://www.lions108ib3.it/