Lions klub Poreč dodijelio donacije potrebitima i udrugama

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 23 prosinca, 2022 - 10:10

Lions klub Poreč dodijelio donacije potrebitima i udrugama

Jučer 22.12.2022 g. u Centru za socijalnu skrb Poreč-Parenzo u ime Lions kluba Poreč predsjednik Boris Jugovac i tajnik kluba Zlatko Janković-Miloš su uručili Olimpiji Meden predsjednici Udruženja slijepih Istra-podružnica Poreč i Ivani Buda – Stranić ravnateljici Centra za socijalnu skrb Poreč-Parenzo bonove u iznosu od 200 do 600 kn za 20 članova Udruženja slijepih Poreč i za 9 najugroženije obitelji o kojima brine Centar u iznosu od 500 do 1000 kn u bonovima za hranu u jednom od porečkih trgovačkih centara.

Bonovi će biti podijeljeni do Božića i time ćemo im učiniti Božić malo ljepšim.

Lions klub Poreč je također dodijelio donaciju majci teško invalidnog djeteta kojemu je potrebna rehabilitacija u gradu van Poreča u iznosu od 3000 kn za prijevoz djeteta na terapije.

Također smo osigurali sredstva za ogrjev za 4 obitelji u potrebi sa ukupno 9 m3 drva će biti dostavljna obiteljima za Božić

Donacije su dodijeljene i udrugama  koje se bave invalidnim osobama, sa nadarenom djecom te LCIF fondaciji koja pomaže u velikim katastrofama u svijetu pa tako i prilikom potresa u Petrinji, Sisku i Zagrebu.

Sredstva su prikupljena na humanitarnom balu koji je održan pod nazivom Dobro je činiti dobro zahvaljujući donacijama članova Lions kluba Poreč i njihovih prijatelja kojima se najsrdačnije zahvaljujemo. Također zahvaljujemo prije svega lokalnim medijima na praćenju i podršci.

Svim našim donatorima,Lionsima, kao i korisnicima sredstava Sretan Božić i Novu godinu žele članovi Lions kluba Poreč