LC Popovača organizirao druženje lions klubova i predavanje DG Milorada Stanića

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 3 rujna, 2023 - 18:24

LC Popovača organizirao druženje lions klubova i predavanje DG Milorada Stanića

Od 28.-29.08 2023 održano je dvodnevno druženje nekoliko lions klubova uz razna događanja u organizaciji LC Popovača uz prisustvovanje DG Milorada Stanića, PDG Dražena Melčića i Joze Berečića te nekoliko dužnosnika distrikta.

28.08.2023. u prostorima DND Kutina održano je predavanje ovogodišnjeg Guvernera Milorada Stanića na temu "Emocionalna komunikacija".

Iste večeri održano je obraćanje guvernera s obzirom na 5 glavnih ciljeva lionsa : 1. glad, 2. zaštita okoliša, 3. rak kod djece, 4. dijabetes, 5. slijepi i slabovidni te se osvrnuo na sustavan i konkretan humanitaran rad LC Popovača u svim navedenim područjima djelovanja te odrađeni su i dogovoreni konkretni koraci ka realizaciji svih 5 ciljeva kroz lions godinu.

Učlanjene su 2 nove članice koje su već i do sada svojim humanitarnim radom poznate širem području Kutine.

Održana je humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava od samih članova LC za pomoć poplavljenim područjima u Sloveniji.

Od samog početka lions godine 01.07.02023. LC Popovača imala je nekoliko humanitarnih akcija. među prvima je novčanom donacijom svojih članova pomogla mladima KTK Lipovljani za sudjelovanje na robotičkoj olimpijadi.

Održana su 3 sastanka u kojima su detaljno razrađeni planovi za provedbu cjelogodišnjih aktivnosti i humanitarnih akcija za pomoć mladima, slabovidnima, te svim potrebitima na širem području Grada Kutine i Popovače.