Zrinjevke darovale djecu u Domu sv. Josipa

Slika korisnika Maja Ozmec Ban
Maja Ozmec Ban 6 siječnja, 2023 - 16:10

Zrinjevke su u Kuću Sv Josipa u Hrvatskom Leskovcu dovele svoje prijatelje GALEBA MARKA iz LC LUCE i njegovu ljupku pomoćnicu JANU, te prekrasnog kuštravca BINGA. Iako je ljevala kiša nama to nije smetalo, crvena kuća ali i cijeli Leskovacki brijeg orili su se od smijeha i veselja te pokojeg laveža. Prvo nam je JANA pročitala jednu zelenu priču Galeba Marka o Parku prirode Krka, a onda smo svi zajedno zaplesali uz njih. Potom nam je SOFIA otplesala svoju mažoretsku koreografiju, a zatim je uslijedio najuzbudljiviji trenutak kad su sva djeca iz naše VREĆE DOBROTE "pecali" plišance. Koje veselje i uzbudenje, tko je što dobio pa onda međusobno mijenjanje. Osim veselih plišanaca svako dijete dobilo je darovni bon od 200.00 kn, a svi skupa i jedan laptop.

I mi smo dobile poklone... svaka po teglicu pekmeza od veselih borovnica koje su djeca ovo ljeto ubrale na imanju ROKOVE BOROVNICE gdje su par dana bili gosti naše Hrvojke.

Ponosne smo što nas smatraju prijateljicama ovog doma jer se već sedmu godinu zajedno družimo i veselimo svakom novom susretu. Radujemo se svakom njihovom uspjehu, saslušamo koje ih brige muče, te nastojimo im pomoći u riješavanju istih.

Svaki susret donese i neki neplanirani događaj. Danas je to bilo još jedno iznenađenje...

Brigitta, naša nova potencijalna članica, danas je nakon punih 34 godine ponovo srela svoju sestru Ceciliju kod koje je išla u vrtić.

A najljepši poklon je komentar jedne djevojke "sestro pa one nas stvarno vole"