Završena 3. sjednica Proširenog kabineta na Sljemenu - organizacija LC Zagreb

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 veljače, 2010 - 20:43

Unatoč pravoj snježnoj mećavi koja nas je zadesila na Sljemenu prošli vikend, na našoj trečoj sjednici bilo je prisutno preko 100 delegata, 30 našim mladih leića i  predstavnika 41 kluba. Najviše do sada. Želja nam je bila promovirati Sljeme i Snježnu kraljicu i u tome smo, zahvaljujući zimskom vremenu, u potpunosti uspjeli. Nakon sjednice Vijeća guvernera u petak, u subotu u jutro započeli smo s prvim edukativnim seminarom pod vodstvom naših dragih i mladih Romane Pleša i Barbare Milčić. Njihove prezentacije na kraju seminara su nagrađene burnim aplauzom tridesetak prisutnih polaznika. Poslije edukacije održali smo i 3. sjednicu Proširenog kabineta te prvu raspravu o Pravilniku distrikta. Nakon radnog dijela uživali smo u izvrsnom ručku kojega su nam poklonili članovi LC Zagorje, te je sav prihod namjenjen pomoći Udruzi „Zraka sunca“ iz Zagreba koja vodi brigu o osobama s mentalnom retardacijom.

Naše zajedničko druženje u mnogočemu su oplemenili naši dragi leići koji su se na Sljemenu okupili u rekordnom broju. Predivno druženje na Sljemenu završili smo veselim humanitarnim maskenbalom.

Zahvaljujem se još jednom svima koji su došli i prisustvovali događanjima na 3. sjednici, a posebno LC Zagreb na čelu s predsjednikom Edijemi i tajnikom Branimirom na izvrsnoj organizaciji. ZC  Zoranu i dragim djelatnicama Generalturista koje su nam cijelo vrijeme bile na raspolaganju, te posebno PDG Franji i članovima LC Zagorje na čelu s predsjednikom Stjepanom Merkašom - Krojfom na donaciji i pripremi izvrsnog ručka, kao i na izvrsnoj prijateljskoj i veseloj atmosferi koju su ostvarili.

Za sve one koji nisu mogli biti s nama nekoliko sličica

 

Vaš DG Darko 

...Edukacija Romane i Barbare....

 

...sjednica i leići...

....I JOŠ MALO SLIKA ZA UŽIVANJE....