Završena 2. sjednica Proširenog kabineta u Slatini - Pustara Višnjica i proslava 10 god. LC Slatina

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 15 prosinca, 2009 - 16:23

Uz izniman trud svih članica LC Slatina, a posebno naše drage tajnice Alenke Butorac i predsjednice Teodore Fišer, završila je izvanredno organizirana naša 2. sjednica Kabineta u Slatini. Sve je počelo izvrsno u Starom podrumu u petak, 27.11. sjednicom Vijeća guvernera, a nastavilo se predivnim zajedničkim druženjem svih pristiglih lionsa uz tamburice naših dragih prijatelja sastava "Dobre Vibracije". Prije početka sjednice u subotu, lionsi su primljeni kod župana Virovitičko-podravske županije kao i kod gradonačelnika grada Slatine gdje smo izmjenili prigodne poklone i iznijeli ovogodišnji plan i program rada hrvatskih lionsa. Nakon prijema održana je 2. sjednica Kabineta na kojoj je bilo prisutno preko 80 lionsa, leića i gostiju na kojoj je bilo govora o članstvu, radu regija i klubova, LCIF-u, edukaciji, web-u i newsletteru, regati na Cresu.... i nizu drugih aktualnosti. IPDG Matko uručio je svečano na sjednici najveće lionističko priznanje Melvin Jones Fellow našoj dragoj Roži-Mariji Milčić iz LC Grič koje je za vrijeme njegovog mandata uplaćeno u LCIF. Nakon uspješne sjednice prisustvovali smo pravom slavonskom kolinju i zahvaljujemo se svim dragim slatinčankama i njigovim supruzima i gostima koji su nam priredili nezaboravni etno i gastro doživljaj. U večernjim satima prisustvovali smo svečanoj večeri i proslavi 10 godina uspješnog rada LC Slatina. Uz mnogobrojne goste uživali smo u mladosti i elanu kojega su nam prenijeli naši dragi leići koji su se i ovaj put okupili u zavidnom broju u Slatini.

Nakon burnog vikenda, svi smo se tijekom nedjelje uputili svojim kućama, radosni što smo bili sudionici još jedno lajonističkog događaja koji nas je ispunio ponosom i potvrdom našega postojanja i djelovanja, jer su naše drage slatinčanke, podpomognute svima nama i kabinetom distrikta ostvarile ukupni humanitarni prihod od 80.000,00 kn namjenjen udruzi djece oboljele od malignih bolesti "Naša nada". Hvala LC Slatina i svima koji su na bilo koji naćin pripomogli organizaciji i sveukupnom događanju u Slatini taj vikend, a posebnu zahvalu upućujemo našim dragim muzičarima, sastavu "Dobre vibracije" koji ne samo što su nas dva dana vrhunski zabavljali već su svoju svirku donirali udruzi i na taj način pokazali svoje pravo lajonističko lice. Hvala im od srca.

Za sve nas koji smo bili za podsjetnik, a za sve one koji nisu da vide što su propustili nekoliko slićica.... i do skorog viđenja na Sljemenu

Vaš DG Darko