Završena 1. sjednica Proširenog kabineta u Starigradu Paklenica u organizaciji LC Zadar

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 listopada, 2009 - 22:18

Kako je bilo i najavljeno, krajem rujna sastali smo se na 1. sjednici Proširenog kabineta u Starigradu Paklenica. Izvanredna organizacija domačina LC Zadar, prekrasno druženje u konobi Batela u petak navečer, preko 90 delagata na službenom dijelu sjednice, promocija novoga Direktorija, predivni safari po NP Paklenica i konačno finale na svečanoj večeri na kojoj je prikupljeno 30.000,00 kn  za pomoć Poliklinici za djecu s posebnim potrebama Zadar. Sve to učinilo je naše prvo ovogodišnje okupljanje iznimno uspješnim.

Zahvaljujem se svim predsjednicima, tajnicima, predstavnicima klubova i članovima Kabineta koji su se u tako velikom broju odazvali na 1. sjednicu, a posebno moje zahvale upućujem vrijednim članicama i članovima LC Zadra na čelu s predsjednikom Mladenom Mavarom te tajnicom i dopredsjednicom kluba Anicom Košta i Ninom Kozulić koji su dali najveći doprinos dobroj organizaciji svih događanja u Starigradu.

Očekujem da ćete se u još većem broju odazvati i na 2. sjednicu koju planiramo krajem studenog u Slatini. Naše vrijedne domaćice, članice LC Slatina priređuju pregršt etno i gastro iznenađenja plodne Slavonije i pozivaju nas na proslavu 10 godina njihovog uspješnog rada.

Pozivan vas da ovo nikako ne propustite, a do skorog viđenja u Slatini uživajte u nekoliko sličica iz Starigrada Paklenice...

Vaš DG Darko

     ...radni dio...

...svi na Velebitu...