Završen kamp mladih Višnjan 2012 g.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 23 srpnja, 2012 - 11:11
Zajednička slika nakon izuzetne večer

Sinoć je u Višnjanu završen Lions kamp mladih Višnjan 2012 g. Dvadeset pet mladih iz 18 zemalja u četrnaest dana prošlo je izuzetan program pod zajedničkim nazivom 

OD SRCA  ZEMLJE DO  CENTRA SVEMIRA.

Uz učenje o Istri i Hrvatskoj prolazili su niz radionica u kojima su učili o suncu i zvijezdama,algama,moru,preživljavanju u prirodi,o dobrovoljnom radu i Lionizmu,izrađivali su razne predmete i suvenire,imali ekološku akciju čišćenja jame pored Bačve,iskopavali kamenje u Tićanu na uređenju prostora oko zvjezdarnice. Osim toga išli su na izlete na vrh Učke,Pulu,Poreč,Umag, Novigrad,Draguć,Sovinjak,Pazin,jamu Baredine. Bilo je vremena i za kupanje,izlaske,večernja druženja….

Četrnaest predivnih sunčanih dana u Istri koja je bila izuzetan domaćin završilo je u konobi Borgonja u Višnjanu našeg Pepea koji je bio savršen domaćin prehrane kampista održana je završna veće uz prisustvovanje velikog broja Lions klubova iz Poreča,Novigrada,Pule,Rijeke,Opatije,Zagreba kao i DG Branka Dragićevića i IPDG Jusufa Šehanovića. Mladi su oduševili prisutne svojim prezentacijama onoga što su u ovih 14 dana naučili kao i izvođenjem dva igrokaza koja su  uigrali u kampu kao i izvođenjem dvije pjesme od kojih je jedna bila na Hrvatskom. Izuzetno emocijama nabijeno veće je završilo dodjelom dnevnika njihovog boravka u kampu učesnicima i priznanja direktoru kampa Borisu Jugovcu,voditelju kampa Lovorki Kekez,mentorima Koni Bulfon,Barbari Milčić,Koradu Korleviću,Mladenu Korleviću,Sari Bermanec,Pavi Orepiću. Hvala im za sve što su učinili na izuzetno uspješnoj provedbi kampa.

Mladi iz Europe koji su i budućnost lionsa su ponijeli prelijepe uspomene iz Istre i Hrvatske u svoje domovine…..do nekog novog susreta.