Uspješno održani sjednica Regije Istok i edukacija dužnosnika u Našicama

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 28 studenog, 2016 - 17:13

Predsjednica Regije Istok, Irena Galić 26. studenog u hotelu Park u Našicama vrlo je uspješno organizirala sjednicu Regije Istok i edukaciju za prisutne dužnosnike.

Na sastanku je aktivno sudjelovalo ukupno 29 Lionsa iz 17 klubova.

Nakon pozdrava predsjednice Regije, prisutnima se obratio 1 vice guverner Distrikta Mladen Kajganić.

Na sjednici Regije Istok sudjelovali su i IPDG Dražen Melčić, PDG Nada Arbanas i PDG Prof. Dr. sc. Radoslav Galić.

Odrađen je dnevni red koji je obuhvaćao konstituiranje Regije, izvješća o stanju u klubovima u Regiji Istok, izvršavanju obveza klubova prema LCI i Distriktu, planu i program rada u Regiji, redovnim aktivnostima klubova, aktivnostima klubova povodom 100. godišnjice Lionsa i druženja Lionsa u Regiji.

IPDG Dražen Melčić, koji obnaša i dužnost koordinatora Distrikta za suradnju sa LCIF-om održao je prezentaciju o tom fondu za pomoć Lionsa za Lionse.

Nakon sjednice, IPDG Dražen Melčić, u svojstvu koordinatora distrikta Global Memebership Teama, održao je radionicu/edukaciju na teme koje se tiču članstva, „Projekt za snažniji klub“, kako regrutirati nove članove i kako motivirati članove i postići njihovo zadovoljstvo članstvom u Lionsima. Svi prisutni dužnosnici klubova sudjelovali su u konstruktivnim diskusijama i iskazano je zanimanje za daljnjim radionicama.

Po završetku sjednice i edukacije, sudionici su zajedno ručali, kojom prilikom su nastavili sa zanimljivim razgovorima i izmjenjivanjem svojih iskustava kao Lionsa.

Posebne zahvale idu domaćinima sjednice regije, LC Našice, predsjedniku kluba Rudolfu Perliću i 1. VDG-u Mladenu Kajganiću.