Uspješan vikend za Leo distrikt u Slavoniji

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 listopada, 2012 - 14:55

Dragi hrvatski Leići i Lionsi,

iznimno sam ponosna na minuli vikend koji smo svi zajedno proveli u našoj Slavoniji. 20. listopada, u subotu, Savez Leo klubova Hrvatske održao je prvu ovogodišnju sjednicu. Istoj su nazočili, osim užeg kabineta Leo distrikta i članova Leo klubova,  i članovi Lions Ditrikta, Guverner Branko Dragičević, tajnik Zlatko Janković Miloš, IPDG Jusuf Šehanović, PDG Darko Angebrandt kao i  PID Janez Bohorić iz Slovenije. Jako smo zadovoljni raspravom koja se razvila i zaključcima koje smo donijeli, a od velike važnosti nam je bila riječ podrške i brojni savjeti koje smo primili od naših iskusnih i mudrih Lionsa. Kompletan zapisnik sa naše sjednice biti će Vam dostupan na web-u kroz nekoliko dana.

Također mi je velika čast izvjestiti Vas da smo u našem distriktu bogatiji za 2 nova Leo kluba: Leo klub „Marsonia“ Slavonski Brod i Leo klub „Aurora“ Vinkovci. Kontinuirana aktivnost Leo Distrikta 126 Hrvatska, pa tako i prošlogodišnja aktivnost pod vodstvom Borne Bekera, rezultirala je osnivanjem dva vrijedna i kvalitetna Leo kluba koje smo mi tijekom prošloga vikenda ustoličili. U petak 19.10. članovi Leo kluba „Marsonia“, zajedno sa svojim Leo Advisorom i Lions klubom osnivačem (Lions klub Slavonski Brod), priredili su nam  svečanost „Charter Day-a“ , a nakon službenog dijela održali su svoju prvu humanitarnu akciju, kojom su mladi „lavići“ skupili 2.700kn za pomoć radu Ustanove za rehabilitaciju i odgoj djece „Zlatni Cekin“.  Čestitam i samo tako dalje!

Dan kasnije, u nedjelju 21.10. članovi Leo kluba „Aurora“ Vinkovci, zajedno sa svojim Leo Advisorom i Lions klubom osnivačem (Lions klub Vinkovci), također su nam priredili uistinu krasno druženje u prirodnom ambijentu šume Kunjevci kada smo  uz zvuke tamburice primili u našu Leo zajednicu nove leo članove i ustoličili novi Leo klub. Cijelu svečanost „Charter Day-a“ uveličali su brojni gosti, među njima i župan Vukovarsko- Srijemske županije gosp. Božo Galić, kao i članovi Lions Kluba Vinkovci, te brojni članovi slavonskih Lions i Leo klubova.

 

Zahvaljujem se svim novim članovima Leo klubova, njihovim Leo Advisorima i klubovima osnivačima koji su s velikom ljubavlju i entuzijazmom učinili ovaj vikend u Slavoniji iznimno uspješnim i kvalitetnim. Svima njima želim uspješan rad u svojoj lokalnoj zajednici, brojne radosne trenutke unutar svojih klubova, te da sreću i ponos primljene na dan ustoličenja zajedno sa Leonističkim duhom šire ravnom i zlatnom  nam Slavonijom!

 

Do slijedećeg susreta u našem Zagorju,

 

Leonistički pozdrav,

 

Vaša,

 

Petra Angebrandt