U Zagrebu održana potvrdna svečanost Leo kluba Tri Kule Zagreb

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 ožujka, 2015 - 14:31

U punoj dvorani Napretkovog kulturnog centra, Bogovićeva 1, u Zagrebu u petak 6. ožujka 2015. godine je održana svečana sjednica Leo kluba Tri kule Zagreb. Od dužnosnika Distrikta svečanosti su bili nazočni 1.viceguverner Distrikta 126 Dražen Melčić, past distrikt guverner i prvi guverner Distrikta 126 Ivica Jakić i predsjednik Leo Distrikta 126 Damir Sila Zih. Svečani čin prijema mladih u veliku Lions i Leo obitelj protekao je uz srdačne pozdrave predsjednice Lions kluba Kontesa Nera, osnivača Leo Kluba, Irene Grgat, mentorice Leo kluba Tatjane Topolovec i kume Kluba Mirjane Bohanec Vidović, koje su s puno uzbuđenja zaželjele dobrodošlicu mladom klubu.

Za glazbeni dio programa su se pobrinuli članovi Leo kluba uz pomoć mladih snaga iz vlastitih redova: sopran Klara Pelin, učenica Glazbenog učilišta Elly Bašić, Divna Šimatović i Ivan Šimatović na gitari, oboje studenti Muzičke akademije u Zagrebu. Nakon svečane prisege dužnosnici Lions i Leo distrikta čestitali su članovima Leo Kluba Tri Kule Zagreb uz dodjelu znački, certifikata i iskaznica. Skupu su se nadahnuto i poticajno obratili predsjednik Leo Distrikta Damir Sila Zih i viceguverner Distrikta 126 Dražen Melčić. Dodijeljena su priznanja za osnivanje novog Leo kluba Mirjani Bohanec Vidović, kumi Kluba, Tatjani Topolovec, mentorici Kluba i Barbari Milčić, predsjednici Povjerenstva za razmjenu mladih.

Na kraju svečane sjednice predsjednik Leo Kluba Tri Kule Kristijan Poljanec se zahvalio svim nazočnim gostima i dužnosnicima, uručio prigodne poklone dužnosnicima i pozvao sve na neformalno druženje uz domjenak i tombolu. Leići su osim same svečane sjednice organizirali i humanitarnu akciju za pomoć obiteljima slabijeg imovnog stanja prodajom tombole, koja je brzo planula. Roditelji mladih članova su pokazali svoje zadovoljstvo što su se njihova djeca učlanila u tako veliku i ozbiljnu međunarodnu organizaciju koja pomaže potrebitima. Na događanje su se rado odazvali i mladi koji su se prijavili na Međunarodnu razmjenu mladih i njihovi roditelji, kojih se ovaj događaj dojmio, te su iskazali interes da se priključe Leo organizaciji. Događanje su svojim dolaskom podržali predstavnici Lions i Leo Klubova, a posebna zahvala predsjednici Mandi Hećimović i članicama Lions Kluba Zrinjevac, koje su došle u velikom broju te Upravi Napretkovog kulturnog centra.