U Solinu održana 3.sjednica PKG D -126 Hrvatska

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 ožujka, 2015 - 07:52

U subotu 14.02.2015 g. u Solinu u hotelu President održana je 3.sjednica PKG D-126 Hrvatska na kojoj su bilo prisutno 40 članova kabineta i predsjednika ili tajnika klubova donesene su značajne odluke za Distrikt i podnesena izvješća o mnogobrojnim aktivnostima u distriktu i klubovima.

Guverner  i RC su podnijeli izvješće o radu između sjednice u Samoboru i ove u Solinu/prezentaciju o aktivnostima imate na http://lions.hr/akcije /, a najavljeni su događaji u Gunji,Đakovu,Valpovu i Vukovaru za dva tjedna o ćemu će svi biti detaljno obavješteni. Na sjednici je usvojen Prijedlog izmjena i dopuna statuta D-126 koji ide na Konvenciju u Našicama. Prvi viceguverner Dražen Melčić je izvijestio o učešću na seminaru za viceguvernere iz zemalja istočne Europe i programu proslave 100 - te obljetnice osnivanja Lionsa  i pripremama za regatu u Murteru Jedrima protiv droge.

Na sjednici je prihvaćeno izvješće  Guvernera o završenoj izbornoj proceduri za kandidata za II. viceguvernera iz Regije istok u kojoj je Mladen Kajganić izabran za kandidata. Guverner je potvrdio da je procedura ispravno provedena i potvrdio Mladena Kajganića za kandidata za II. Viceguvernera.

Na kraju je tajnik kabineta Guvernera izvijestio o pripremama za Konvenciju u Našicama koje su već počele i zna se okvirni program događanja koji je naveden.