U sklopu Lions regate održana sjednica III Zone Regije JUG

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 30 travnja, 2015 - 21:30

Članovi lions klubova u Zoni III Regije Jug – Luce i Šibenik iz Šibenika i Zadar iz Zadra odlučili su svoj sastanak povezati s ovogodišnjom Lions regatom „Jedrima protiv droge“ i naći se u mjestu gdje se ona održava, u Murteru. Okupili su se u subotu, 25. travnja u Marini Hramina i premda su namjeravali stići na start regate, zakasnili su, pa su mogli mahati tek jedrima u daljini. Svi su zajedno prošetali Murterom, popili kavu i poneki čak obavili mali šoping, pa otišli na Kapelu u jedan od tamošnjih restorana.

Uz pozdravnu i za daljnje djelovanje ohrabrujuću riječ guvernera Daria Bognole, održan je kratki sastanak zone, a onda je uslijedilo dulje druženje začinjeno pjesmom Nikice Širinića. Susret triju klubova inicirao je prije godinu dana tadašnji predsjednik zone Nikola Urukalo, do realizacije je, zbog raznih razloga došlo za predsjedanja zonom Davorke Mezić.

Druženje u šetnji Murterom i za stolom uz dobru spizu, iskorišteno je za razmjenu iskustava i razgovore o daljnjem lajonističkom djelovanju.