U Puli otvoren kamp mladih u organizaciji D -126

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 11 srpnja, 2015 - 13:11

U Puli je jučer otvoren Međunarodni Youth camps & exchange Pula 2015 / Kampa mladih PULA 2015.Uz prisustvo IPDG-a Daria Bognola,DG Dražena Melčića,PDG Jusufa Šehanovića,KOO za Leo Patrizie Milani,tajnika kabineta Zlatka janković-Miloša,Predsjednice povjerenstva za borbu protiv mržnje i nasilja Rože Milčić,tajnika LK Zagreb Branimira Milčića i drugih Leića i Lionsa.

Na otvaranju su nastupali mladi umjetnici,Guverneri pozdravili kampere i podjelili im majice kampa i poklone , a slavio se i jedan rođendan sa velikom tortom.Svi mladi su se predtavili odakle dolaze i tko ih je poslo u kamp i izrazili svoje zadovoljstvo dasdašnjim boravkom u Hrvatskoj.

U kampu će  boraviti 16 mladih iz Europe(Danske,Italije,Nizozemske,Norveške,Švedske,Francuske,Finske, Njemačke,Turske) Tunisa i Izraela. Prema programu i u organizaciji Lions Distrikta Hrvatska kamp će trajati od 09. -19.07.2015 g. a mladi će boraviti u Hostelu Ferijalnog saveza na Valsalinama.

Mladi su došli u Hrvatsku i boravili u obiteljima domaćina uglavnom Lionsa i zatim doputovali u Pulu u zajednički kamp. U sklopu razmjene mladih u organizaciji našeg distrikta 30 njihovih vršnjaka iz Hrvatske je otputovalo u obitelji i kampove diljem svijeta.

Prema programu mladi će proći nekoliko radionica,na izlete u Poreč,Rovinj,Limski kanal ,Pazin i Motovun te uz obilje druženje i kupanja upoznati se međusobno te ljepote Istre i Hrvatske.

O kampu će brinuti Pulski i Hrvatski Lionsi i njihovi voditelji  Zorica Višković i Sara Bermanec.