U Poreču održana 2.sjednica PKG u LG 22./23.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 22 studenog, 2022 - 23:06

U Poreču održana 2.sjednica PKG u LG 22./23.

U subotu 19. studenog 2022. godine u Poreču u Hotelu Diamant održana je 2. sjednica proširenog Kabineta Guvernera D - 126 Hrvatska pod predsjedanjem DG Aleka Konića.

Na sjednici je PDG Dražen Melčić podnio izvješće o održanom Lions Europa forumu 2022 u Zagrebu. Zaključeno je da je LEF izuzetno uspio o čemu govori veliki broj pohvala učesnika na društvenim mrežama i webu EF. Guverner je podnio izvješće o događanjima i aktivnostima u D-126 od 1. sjednice Proširenog kabineta u Vukovaru do sjednice u Poreču. Gdje je konstatirao da ima puno aktivnosti klubova,Zona i Regija , da je chateriran LC Meridijan na jednoj prelijepoj svečanosti i da ima dosta prijema novih članova što nas raduje.

Zatim je rizničar/tajnik podnio izvješće o  financijskom stanju u D-126.

Gat team je izvijestio o aktivnostima i to  Mirjana Čusek Slunjski o radu GMT koordinatora, Robert Vulić o radu GLT koordinatora,Vesna Boinović-Grubić o radu GST koordinatora., Željko Gucunski KOO za LCIF podnio je izvješće o svojim aktivnostima.

O unaprjeđivanju suradnje klubova i regija govorio je DG Alek Konić kao i aktivnostima i radu na izmjenama i dopunama statuta D-12. Izvješće o stanju u klubovima i članstvu po Regijama podnijeli su radovan Mihelić za Regiju Zapad, Robert Vulić za Regiju Jug, Alek Konić i Dijana Mayer za regiju Sjever. Informaciju o održavanju Regate 2023 u Biogradu podnio je DG Alek Konić.

U Poreču je i održana 2. sjednica Vijeća Guvernera i Vijeća za strategiju D-126 na temu Izmjena stauta D-126.kao i sjednica Regije Zapad pod predsjedanjem Radovana Mihelića sa edukacijom o obavezama klubova tijekom LG koju je održao tajnik kabineta Zlatko JM. kao i radionica Trebamo te o prijemu članstva koju je održala GMT Mirjana Čusek -Slunjski.