U organizaciji Lions kluba Poreč su se dogodila SVJETLA DOBROTE za obitelj Zović

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 listopada, 2016 - 12:18

U organizaciji Lions kluba Poreč su se dogodila SVJETLA DOBROTE za obitelj Zović

Uz učešće preko 1000 djece i roditelja sa Poreštine u organizaciji Lions kluba Poreč uz veliku potporu DND-a Poreč  u četvrtak 06.10.2016 g. je na Peškeri u Poreču pušteno je 900 lampiona u akciji Lampioni nad gradom - Svjetla dobrote. Humanitarna akcija je namijenjena je za obnovu kuće obitelji Zović iz Funtane  koja je izgorjela u požaru u 3 mj. , a čija je obnova počela jučer.

Na kraju akcije će Lions klub Poreč obavijestiti javnost o njenim rezultatima, ali već sada možemo reći da je u akciji prikupljeno minimalno 18.000 kn.

Kao organizatori i sami smo iznenađeni odazivom građana pa oni koji su došli na kraju akcije niju su uspjeli doći do svog lampiona što nam je žao, ali istovremeno je dokaz velikog interesa djece i roditelja da donacijom 30 kn pomognu u ovoj akciji.

U toj večeri postigli smo jedno veliko zajedništvo djece i građana Poreštine u zajedničkoj humanitarnoj misiji uz prelijepi vizualni pogled na naš grad koji je zabilježen stotinama kamera koji će se dugo pamtiti naročito u sjećanju naših najmlađih sugrađana.Za njih  i obitelj Zović je sve skupa bilo vrijedno našeg truda.

U programu u organizaciji DND-a i pod vodstvom Eme Prodan nastupili su Le ParentineAct Positive Duo i Techno vikings, dok su se prisutnima u ime organizatora obratili tajnik kabineta D-126 Hrvatska Zlatko Janković Miloš - voditelj projekta i zamjenica načelnika Općine Funtana Elena Morellato Djapjaš.

Uspjehu akcije su uvelike doprinijeli Grad Poreč,TZ Poreča,Općina Funtana,Yaht Pool International, Quimeda,Eurotours, kao i sva sredstva javnog informiranja na Poreštini i u Istri koja su bila medijski pokrovitelji.

Svoj veliki doprinos su akciji dali i OŠ Poreč,Vrsar i Tar , Talijanska škola Poreč kao i vrtići na Poreštini.

Na kraju zahvaljujemo svima i malim i velikim donatorima koji su i direktnim uplatama na račun Lions kluba Poreč kao i svima koji su došli na Peškeru i upalili Svjetlo dobrote.

Za LC Poreč

Predsjednik Jusuf Šehanović