Tradicionalno humanitarno događanje L.K. Kaptol Zagreb - OKTOGON,subota, 27.12. 2014. u 11:00

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 31 prosinca, 2014 - 08:20

 

Tradicionalno humanitarno događanje L.K. Kaptol Zagreb, OKTOGON, subota, 27.12. 2014.  u 11:00

ALAN KOSANOVIĆ  SPREMA POSEBAN D.J. NASTUP ZA

OVOGODIŠNJI ‘’LIONS KLUB KAPTOL OKTOGON - KUHANO VINO PARTY“

U subotu 27.12. 2014. prikupljat će se od 11 do 15 sati u organizaciji  Lions kluba Kaptol donacije kako bi pet djevojčica u dobi od jedne do devet godina dobile  svoj novi  dom u  SOS- Dječjem  selu Lekenik!

Lions klub Kaptol priređuje i ove godine svoj  humanitarni d.j. postbožićni/prednovogodišnji  party,kojim na simboličan način zaokružuje svoje aktivnosti za upravo proteklu kalendarsku godinu.

Osim što ovim tradicionalnim događanjem oživljava  barem na jedno priepodne jedan od ponajljepših zagrebačkih javnih prostora, L.k. Kaptol ovim ispunjava i svoju društvenu ulogu.

Tako će se tijekom ovog party-a u suradnji s S.O.S. Dječjim selom Lekenik prikupljati donacije građana za uređenje stana odosno novog doma za pet djevojčica u dobi od jedne do devet godina.

Atraktivna glazba

I ove će posljednje subote u godini pažnju slušatelja u Oktogonu plijeniti  glazba  DJ-eva,koji će zabavljati sve prolaznike i goste koji se tu zateknu od 11 do 15 sati.

Posebno raduje nastup najavljenih gostiju – DJ-a   Mate Jankovića,sad vec starog prijatelja i ove godine premijerno – DJ -a  Alana Kosanovića.

 Besplatni čajevi i kuhano vino po posebnom receptu

Članovi L.k. Kaptol će tom prilikom  dijeliti besplatne čajeve i (kako svi koji su ga kušali prošlih godina nazivaju ) ‘’najbolje kuhano vino na svijetu“, koje po svom tajnom receptu ponovo spravlja  chef Zoran “Gastronomad” Šimunić.

Dakle,još jednom!

Slobodno kušajte izvanredno kuhano vino, zabavite se uz legende zagrebačkog radija i u skladu sa svojim mogućnostima sudjelujte u prikupljanju sredstava koja će omogućiti sretniji život pet djevojčica, štićenica S.O.S. Dječjeg sela Lekenik.

D O B R O   D O Š L I!

 

L.K. Kaptol  Zagreb