Svečano primanje novih članica u LC Mursa-Osijek

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 5 svibnja, 2015 - 18:17

Dana 10. svibnja 2015. godine održana je redovita godišnja skupština Lions kluba Mursa u velikoj dvorani – restoranu veslačkoga kluba Iktus. Prekrasan proljetni dan uz rijeku Dravu i razdragane članice kluba, stvorile su svečanu atmosferu i prije početka intoniranja himni, čitanja Etičkoga kodeksa i Molitve Lionsa. Slijedila su izvješća o vrlo uspješnoj Lions godini, financijskome poslovanju i ostalom protokolu koji uobičajeno čine jednu skupštinu. Ipak s posebnim zanimanjem se očekivalo svečano primanje  novih članica u naš klub.

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu kada sam prozvala nove članice, zajedno s njihovim kumama/mentorima da pristupe na podij i sa mnom sudjeluju u svečanosti primanja u našu veliku međunarodnu obitelj Lionsa.  Sve su to sjajne i uspješne žene, majke i sada lionsice: Ivana Vrućina, Jasminka Najcer-Sabljak, Danijela Lovoković, Mira Vego, Renata Jukić i Mira Perić-Kraljik. Zajedničko čitanje Prisege, kume koje dijele značke u znak pripadnosti Lionsima, podjela svjedodžbi o članstvu, također i kumama o sponzorstvu, stvorile su jednu iznimno svečanu, ponosnu i dirljivu atmosferu istovremeno. Trenutak kada su i kume „prisegle“ da će od sada brinuti o svojoj kumčadi na način vođenja kroz život u klubu, bio je popraćen smijehom i posebnim pljeskom jer nije to tako jednostavno biti kuma.

Svečanost je završila međusobnim čestitanjem, podjelom priznanja, cvijećem i ugodnom večerom u veslačkome klubu Iktus.

 

Osijek, 1.5.2015. godine                                                                                             Nada Arbanas IPDG