Studentu Milanu Ivoševiću LC Vukovar i Zona II Regije Istok poklonili prijenosno računalo

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 25 prosinca, 2014 - 19:02
Poklon su uručile članice LC Vukovar Darija i Ivana

Danas je u vukovarskom hotelu Lav, u kongresnoj dvorani Bauer, održana prigodna svečanost, dodjela prijenosnog računala  Milanu Ivošević iz Vukovara, studentu Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku. Uz nazočnost  predsjednika Zone II Regije ISTOK Damira Šterijeva, članova LC Vukovar  te predstavnika medija, svečanosti su nazočili brojni Milanovi prijatelji.

„Iznimno smo sretni što je prijenosno računalo sa sigurnošću dospjelo u prave ruke i to je jedan dodatan poticaj za mlade osobe u Vukovaru, te da će u budućnosti LC Vukovar prepoznati i nagraditi uspješne učenike,  studente, sportaše“- istakle su Darija Ivanković i Ivana Buday koje su uručile prijenosno računalo. Tajnica kluba Slavica Babić se zahvalila predstavnicim medija sa kojima imamo vrlo uspješnu suradnju te im uručila zahvalnice.

„Sredstva za ovu akciju prikupljena su u rujnu na humanitarnoj akciji „Panonska mornarica 2014.godine“ koju su organizirali Lions klubovi Zone II Regije ISTOK  na kojoj je sudjelovalo preko 50 lionsa iz 25 Lions klubova D-126. Također je preostali dio sredstava uplaćen u socijalnu samoposlugu u Vukovaru, za osobe u potrebi“ istaknuo je Damir Šterijev, predsjednik Zone II .

 U radnom dijelu ovog skupa podnešeno je izvješće o radu Kluba u prvih šest mjeseci ove godine. Također je upriličen i svečani prijem novih članova kluba. Potom je organiziran prigodan domjenak za sve nazočne.

Ovom prigodom LC Vukovar želi svim čestit Božić i sretnu Novu 2015. godinu.