Šibenski ženski LC Luca proslavio 10. godišnjicu svog uspješnog djelovanja

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 6 svibnja, 2012 - 22:30
Predsjednica LC Luca pozdravlja prisutne

Šibenski ženski Lions klub Luce dana 21.04. je proslavio 10. godišnjicu svog uspješnog rada obilježenog isključivo humanitarnim djelovanjem. Taj klubu okuplja žene volonterke koje su se profesionalno dokazale na različitim poljima, a udružile su se u sklopu LIONS kluba kako bi pomagale drugima. Prva predsjednica i utemeljiteljica LUCA bila je Rada Zlatoper, a u proteklih 10 godina na čelu tog kluba izmijenile su se brojne Šibenčanke, a kroz njega je prošlo najmanje 100 žena. Na prigodnoj svečanosti članice tog kluba podsjetile su na sve svoje akcije u kojima su potrebitima donirane stotine tisuća kuna koje su LUCE prikupile prigodnim prodajama svojim rukotvorina te organiziranjem različitih dobrotvornih događanja. Pomagale su bolesnoj djeci i Dječjem odjelu šibenske bolnice, siromašnima, osobama sa smetnjama u razvoju, školama, rodbini poginulih vatrogasaca na Kornatima, uređenju dječjih igrališta, a trenutno vode ambicioznu akciju za izgradnju i postavljanje rampe za invalide u HNK Šibenik. Članice kluba LUCE imaju zaslugu i za osnivanje Lionsova kluba mladih.
Na svečanosti na 10 obljetnici LC Luca čestitao je Guverner distrikta 126 Hrvatska Jusuf Šehanović i dodijelio priznanja za izuzetan doprinos Lionizmu ,priznanja su dobili klub i članice Rada Zlatoper, Davorka Rude, Marinka Erak, Nevena Šabić, Tatjana Jukić.

Zajedno s njima 10. obljetnicu njihova djelovanja proslavili su i predstavnici LIONS distrikta kojemu pripadaju te prijatelji iz LUCA i LIONS klubova iz Splita, Zadra, Poreča, Zagreba ... koji su im donijeli i prigodne darove. Na kraju je održana zabavna večer s aukcijom slika i bogatom lutrijom prihod koje je namijenjen prikupljanju novca za rampu za invalide u šibenskom kazalištu, a svi koji su se odazvali ovom događanju sigurno su s njega otišli sretni jer su se dobro zabavili i k tomu napravili dobro djelo.
Diana Ferić
 

  • Svečanost je uljepšala klapa Fortica
  • Guverner Jusuf Šehanović čestita Lucama
  • PDG Antonija Uglešić kuma kluba čestita svojim Lucama
  • Guverner dodjeluje priznanje Radi Zlatoper osnivačici kluba
  • Svi koji su dobili priznanja sa DG ,VG, PDG-ima
  • Predaja poklona klubova koji prisustvuju svečanosti
  • Nakon svečanosti ,svečani prijem i ....
  • ...zabava do sitnih sati...humanitarna tombola ....