Šibenski Lionsi za slijepog dječaka Matu Bralića

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 22 studenog, 2016 - 12:16

Šibenski Lionsi za slijepog dječaka Matu Bralića

Tradicionalni humanitarni ples  Lions kluba Šibenik i Luca u čast mladom vinu održan je u petak 18.studenog 2016.god. u  restoranu Atrijumu u Lozovcu, a prihod je namijenjen slijepom dječaku Mati Braliću. Njegova škola Tina Ujevića prikuplja novac za nabavu skupe didaktičke opreme koja će mu umnogome olakšati praćenje i savladavanje nastave, a lionsi su odlučili da im pomognu.

Tako su se humanitarnoj večeri pridružili  i nastavnici OŠ Tina Ujevića i ravnatelj Vladimir Braica , S obzirom na prilike odaziv Šibenčana, koji se ne žele samo zabaviti nego i djelovati humanitarno i pomagati onima koji trebaju našu pomoć, je bio dosta dobar. Na plesu su bili i  dječak Mate i njegova majka, ne propuštajući priliku da zahvale svima koji im pomažu. Mate je gostima na gitari otpjevao dvije pjesme najdražeg pjevača Mate Miše Kovača. Mate je rođen slijep, ali kako je napisala jedna šibenska novinarka, Mate vidi srcem.

Šibenski bend „The Living room“ svojom vrhunskom svirkom oduševio sve poklonike kvalitetne rock, blues i soul glazbe, kao i inače, posebno je napeta bila lutrija i izvlačenje dobitaka. Svoj je obol toj humanitarnoj večeri dao i solinski akademski slikar Vjekoslav Stipica koji je u dvorani priredio mini izložbu svojih slika koje su bile na aukciji upola cijene, a 20 posto prihod od svake prodane slike namijenio je malom Mati.