Sadnja novih 30 sadnica drveća u Belom Manastiru

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 studenog, 2012 - 21:47

Provodeći Godišnji Plan rada, LC Beli Manastir nastavlja sa ozelenjavanjem  budućeg parka grada Belog Manastira. Da podjetimo, proljetos se naš klub pridružio inicijativi prošlogodišnjeg međunarodnog predsjednika udruge Lions kluboava, Wing Kun Tama, (sadnja 1 milijun sadnica različitog drveća u svim zemljama svijeta gdje su aktivni Lionsi) te, posadio 30 sadnica stabala.

U subotu 24.11.2012.g. smo ponovili istu akciju te ponovno posadili 30 novih sadnica drveća kako slijedi:

Potporu akciji dao je grad Beli Manastir, Hrvatske šume - UŠP Osijek i Vinkovci te Hrvatski centar za razminiranje - Podružnica Osijek, kojima se zahvaljujemo na istoj.

Grad Beli Manastir je predložio lokaciju sadnje, dao je logističku potporu a gradonačelnik Ivan Doboš, prihvatio se lopate i aktivno pridružio sadnji drveća.

Hrvatske šume Uprava šuma Osijek i Vinkovci su temeljem dobre suradnje, donirale sadnice i dale stručne savjete i upute oko sadnje.

Hrvatski centar za razminiranje je osigurao vozila za prijevoz sadnica i drvene kolce za stabilizaciju istih.

Prostor iza nove ulice Antuna Mihanovića u gradu Belom Manastiru od gotovo četiri hektara biti će budući park grada, sa mnogim sadržajima za djecu i odrasle, a nalazi se uz naselje za mlade obitelji.

Članovi LC Beli Manastir oduševljeno su se odazvali ovoj lijepoj akciji, iskoristili vrijeme za ugodno druženje u prirodi s predstavnicima grada i prijateljima te članovima obitelji. Za svakog člana kluba posađeno je tako po 2 nova  stabla. Iako mali klub, s puno volje i rada i ovaj put je učinjeno puno za naš grad.

Predsjednik LC Beli Mnastir

Dubravko Krušarovski, dipl. Inž.građ.