Regija Istok izabrala Jozu Berečića kao kandidata za 2.Viceguvernera D-126 za mandat 2019.-20.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 28 veljače, 2019 - 19:10

Poštovani lionsi,

Zadovoljstvo nam je predstaviti Jozu Berečića, člana Lions kluba Valpovo - Belišće kao kandidata za drugog viceguvernera Distrika 126 Hrvatska.

Jozo Berečić je član lions kluba Valpovo - Belišće šest godina, koji svojim radom i predanošću značajno doprinosi uspješnom radu kluba i priznanjima koje je klub dobio za svoj rad. On je veliki promotor lionističkog pokreta u lokalnoj zajednici. Njegova karizma te sposobnosti vođenja, organizacije, predanosti detaljima te motiviranje tima prepoznate su, kako na poslu tako i u našoj Lions organizaciji.

Jozo Berečić rođen je 19. listopada 1959. godine u Ivanovcima, gdje je završio osnovnu školu. Opću gimnaziju završava 1978. godine u Valpovu, a potom diplomira na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 1983. godine. Po završetku školovanja svoju karijeru izgrađuje u tadašnjoj Elektroslavoniji u Osijeku. Tijekom godina Jozo Berečić neprestano napreduje u svojoj struci, što je rezultiralo i napredovanjima u  upravljačkoj organizaciji tvrtke te je nakon niza rukovodećih funkcija nekoliko godina radio u Zagrebu uz Upravu HEP d.d.. Trenutno radi u Sektoru za informatiku u telekomunikaciji kao voditelj projekata.

U sretnom braku sa suprugom Marijom, magistrom farmacije je 30 godina. Otac je Branimira, molekularnog biologa i Kornelije, logopedinje.

Jozo Berečić dužnost predsjednika LC Valpovo – Belišće obnašao je u tri mandata 2014/15., 2015/16. te 2016/17. lions godine. Dužnost predsjedavajućeg Zone IV u Regiji Istok obnašao je 2015/16., a dužnost predsjednika Regije Istok obnašao je 2017/18. Jozo Berečić je klupski LCIF koordinator u 2018/19. lions godini te je imenovan za koordinatora organizacije 25. Konvencije Lionsa Hrvatske koja će se održati u Valpovu ove godine.

Za svoje zasluge dobio je priznanje predsjednika LCI te priznanje Guvernera Distrikta 126 Hrvatska, što je potvrda povjerenja naše Lions organizacije te njegovih moralnih i ljudskih kvaliteta.

Uvjereni smo kako ćemo njegovim odabirom za drugog viceguvernera dobiti kvalitetnu osobu, dokazane vrijednosti u brojnim humanitarnim akcijama, koja će za svog mandata osnažiti Lionse u Hrvatskoj.

Jozo Berečić je dao toliko sebe Lionsima, ovaj izbor za kandidata za 2.viceguvernera D-126 Hrvatska u mandatu 2019.-20. je najmanje što Lionsi Hrvatske mogu dati njemu. Učini nas ponosnim.

Regija Istok.

23.2.2019., Osijek - na 3. SJEDNICI REGIJE ISTOK. izabran je Jozo berečić za kandidata za 2.Viceguvernera D-126 Hrvatska.
Uz dužnosnike Regije Sjednici je nazočio IPDG Mladen Kajganić.

Nakon zasjedanja Povjerenstva prikazani su rezultati glasovanja za izbor 2. Viceguvernera Distrikta 126 Hrvatska.