Pozivamo Vas na simpozij NEW VOICES - NEW FORCES Zagreb 2019.

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 1 travnja, 2019 - 10:10
Poštovane članice/ članovi Lions klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije,  Slovenije i Srbije!
 
S velikim vas veseljem pozivamo na simpozij  NEW VOICES Lions Club International kojemu je cilj potaknuti nove snage Lionsa, žene kao voditeljice projekata i nositeljice novih ideja i načina vođenja unutar Lions internacionalne organizacije.
Simpozij će se održati 30. 03. 2019. od 10:00 do 16:30 sati u hotelu International, Miramarska 24, Zagreb i nosi naslov:
 
 NEW VOICES - NEW FORCES Zagreb 2019
 NOVI GLASOVI - NOVA SNAGA Zagreb 2019.
 Što je NEW VOICES kod nas?
 
Ovaj pokret ima svoje specifičnosti od zemlje do zemlje. Postoje kontinenti i zemlje u kojima se žene još uvijek bore za pravo glasa i samostalnost.
U takvim sredinama NEW VOICES potiče svijest članstva na potrebu stvaranja ženskih klubova i učlanjivanje žena u LCI.
Mi, žene u našem europskom okruženju, imamo dug povijesni status ravnopravnosti, a tako smo se organizirale i u LCI.
Nama je NEW VOICES mogućnost kreativnog rada, volontiranja - nadogradnjom standardnih, do sada ponuđenih i prihvaćenih aktivnosti unutar LCI.
Teme simpozija su:
Poticanje socijalnog poduzetništva rizičnih društvenih skupina (mladi, žene, Romi, izbjeglice)
Poticanje ženskog vođenja on-going projekata
Prva će tema obraditi socijalno poduzetništvo kao novu društvenu potrebu i informirati nas kako gradske uprave funkcioniraju u ovoj ekonomskoj kategoriji; koje su mogućnosti članica/ članova Lionsa da volontiranjem participiraju u razvoju društvene zajednice.
Druga tema će kroz panel diskusije "primjer dobre prakse" prezentirati mogućnosti vođenja projekata unutar naše organizacije i osnaživati žensko članstvo kako bi preuzele odgovornosti u vođenju projekata.
 
Molimo vas da svoje prijave na simpozij šaljete na ime Sandy Lovković LC Slava Raškaj-tajnica NEW VOICES ZAGREB   (sandyl@net.hr) najkasnije do 20. 03. 2019., a uplate kotizacije molimo na račun HR5723400091510243419
 
Detaljan raspored tema i govornika šaljemo do 23. 03. 2019.
 
Kotizacija: 120 kn (uključuje prisustvovanje na simpoziju, ručak, kavu) - rezervacijski list s uputama prijave nalazi se u privitku.
 
Nakon simpozija polaznici dobivaju certifikat.
Više o simpozijumu imate na linku:http://bit.ly/2Y36bq9
 
S poštovanjem,
 
Sanja Paprenjak 
Guvernerica Distrikta 126 Hrvatska, organizatorica  NEW VOICES - NEW FORCES ZAGREB 2019.