Poziv LC Opatija na druženje 02.prosinca u 19 sati u Hotel Ambasador u Opatiji

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 5 prosinca, 2016 - 13:30

Poštovani i dragi prijatelji Lionsi,

Ako volite muziku i vino te posebno zadovoljstvo koje pružaju druženja koja imaju i humanitarnu dimenziju, pozivamo vas da nam se 02. prosinca u 19.00 h pridružite u hotelu Ambasador u Opatiji na večeri koju organizira Lions club Opatija uz podršku Grada Opatije.

Program će voditi Neno Pavinčić, a uz vođeno kušanje poznatih vina Capo nastupiti David Danijel i Marija Iveković uz virtuoza Mihalja Ivekovića-slijepog harmonikaša.

Sredstva prikupljena prodajom čaša za degustaciju u iznosu od 100 kn i donacijama namijenjena su kupnji pametne klupe prilagođene i slijepim osobama.  Pametna klupa s kojom želimo uljepšati/olakšati život posjetiteljima Opatije napaja se preko sunčevih kolektora i na taj način ujedno regulira temperaturu koja je zimi i ljeti jednako ugodna. Ima ugrađen hot-spot, prikuplja informacije o korisnicima te pruža mogućnost punjenja mobilnih uređaja. Informacije na njoj će biti čitljive i na Brailleovom pismu. 

Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijom podržite ovu akciju te se nadamo da ćete skupa s našim ostalim humanitarno orijentiranim gostima, uz muziku i dobra vina provesti ugodnu večer.

Želimo da ova ideja postane primjer u Hrvatskoj.

Unaprijed zahvaljujem za Vašu plemenitost.

Predsjednica Lions Cluba Opatija

Andreja Rudančić.