POTVRDNA SVEČANOST LC METKOVIĆ NARONA

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 1 srpnja, 2013 - 19:03

Nadnevka 29. lipnja 2013. održana je u hotelu "Narona" potvrdna svečanost LC Metković Narona u nazočnosti Guvernera Distrikta Branka Dragičevića,

RC Tonća Vicelića ujedno i kuma kluba, predsjednice kluba osnivača LC Dubrovnik Sveti Vlaho Nives - Antonjete Miloš i guiding liona Bore Aleksića.

Pored njih bili su nazočni predsjednik LC Ploče Tomislav Batur i prošlogodišnja predsjednica Koni Bulfon.

Svečanoj večeri i prigodnoj humanitarnoj akciji nazočila je i dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije gđa. Marija Vučković.

Osim prije navedenih humanitarnoj večeri nazočili su također i predstavnici poslovnog i društvenog života Grada Metkovića.

Ugodno druženje nastavljeno je do ranih jutarnjih sati uz svirku mladih muzičara. VIS Toledo, koji su humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za nabavku aparata za ispitivanje sluha novorođenčadi i djece radilišta i Doma zdravlja Metković, doprinijeli na način da su se odrekli honorara. Za taj gest veliko im hvala.

Klub osnivač poklonio je klupsku zastavu, a Guverner zvono.Poklon i čestitku klubu uputio je također PDG Matko Vetma i ZC Gordana Vetma.

Čestitke predsjedniku kluba uputio je gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić,saborska zastupnica Tatjana Šimac-Bonačić, te oftamolog Nikica Gabrić.

Čestitamo novoosnovanom klubu i želimo im dug i sretan lionistički život na dobrobit svih potrebitih.

PDG Branko Dragičević