Posjet Hrvatskom zagorju u sklopu novogodišnjih susreta Lions kluba Konjice

Slika korisnika Robert Kuščar
Robert Kuščar 15 veljače, 2024 - 14:07

Posjet smo započeli u subotu 10.2. uz obilazak gospodarstva Cesarec gdje nas je dočekala dobrodošlica i tradicionalne zagorske delicije.

Kušali smo njihovo nagrađivano bučino ulje i ostale domaće proizvode. Više o Farmi Cesarec možete pročitati na: www.opgcesarec.hr

Uslijedio je obilazak  na spektakularnu Seljačku bunu u Donjoj Stubici koju je pratilo više tisuća posjetitelja www.seljacka-buna.com

Zatim smo posjetili najpoznatije marijansko svetište u Hrvatskoj, Mariju Bistricu - www.svetiste-mbb.hr za više informacija o ovom svetom mjestu.

Večer smo završili na večeri u Vili Vladimir, gdje nas je pozdravio načelnik Općine Marija Bistrica, Josip Milički, koji je rekao kako se veseli dolasku Olivera Tica,  u sklopu svog putovanja prijateljstva, kada će na Slovenskom vikendu u travnju ove godine otputovati u dvorac Biograd na Moru i svratiti također kod njih u Mariju Bistricu.

Zatim smo slušali glazbenu izvedbu renomiranog jazz pijaniste Jurice Vugreka koji je ujedno i tajnik Lions kluba  Zagorje. Zabava uz odličnu hranu i glazbu trajala je dugo u noć.
Cjelokupni program gostovanja pripremili su pod vodstvom predsjednika našeg kluba Emila Martinšeka naši prijatelji iz Lions kluba Zagorje predvođeni predsjednikom Božidarom Krajnikom i svojim zonskim predsjednikom Robertom Kuščarom.

Posjet je zamišljen kao druženje članova nekoliko Lions klubova, a pridružili su nam se i članovi hrvatskih klubova, Lions kluba iz Rogaške Slatine i Lions kluba Primus Ptuj.

Bilo je prekrasno pa se veselimo sličnim susretima u budućnosti!
Hvala prijateljima iz Zagorja na ovako lijepom danu provedenom kod vas.

LIONS Slovenija Lions klub Ptuj Primus Lions klub Rogaška Lions klub Konjice Vita Općina Slovenske Konjice Marija Bistrica