PODIJELJENE DONACIJE LC OPATIJA

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 29 prosinca, 2011 - 20:46
Predsjednik LC darko Ćuruvija Opatija uručuje donacije

U četvrtak 22.prosinca 2011., u zajedničkoj organizaciji s Gradskim odborom Crvenog križa Opatija a prigodom otvaranja Marketa za potrebite, obavljena je i svečana dodjela donacija LC Opatija. Ovogodišnja glavna akcija kluba bila je prikupljanje sredstava za nabavku AED – defibrilatora za Park prirode Učka, a u sklopu akcije „Opatija – siguran grad“.

Uz prisustvo izvšnog predsjednika Crvenog križa Hrvatske, g Nenada Javornika te brojnih predstavnika javne uprave liburnijskog područja, predsjednik LC Opatija, Darko Ćuruvija uručio je  ravnateljici UO Park prirode Učka , gđi Suzi Petričić  mobilni defibrilator za hitne intervencije u vrijednosti od  21.640,- Kn  za koji su sredstva  prikupljena u okviru „Bečkog tjedna“ u Opatiji održanog u rujnu.

Istom prigodom Društvu Naša djeca Opatija uručen je i ček na 2.200,- Kn za pomoć u radu s djecom s posebnim potrebama „Kolibri“, te pomoć pri kupnji hrane za psa vodiča za g. Denisa Lenca višegodišnjeg slijepog štićenika LCO  iz sredstava prikupljnih tradicionalnom prodajom na predbožićnom Lions štandu na opatijskoj tržnici, i degustacijom vina „Lagune“ Poreč.