Pismo Guvernera Daria Bognola Lionsima Hrvatske

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 30 lipnja, 2015 - 18:31

Dragi Lions prijatelji,

ono što se činilo daleko došlo je sasvim blizu, kraj moje guvernerske godine. Danas je zadnji dan.

Sada kada treba na neki način podvući crtu što smo radili i uradili u ovih godinu dana teško je nabrojiti baš sve aktivnosti i pojedince koji su doprinijeli da ovu Lions godinu Konvencija u Našicama ocjeni pozitivnom.

Ipak neke događaje ne mogu preskočiti, prije svega ostvarenje velikog projekta za poplavljene krajeve LCIF-a od 50.000 USD i veliko angažiranje svih naših Leo i Lions  klubova koje smo ostvarili u vrlo kratkom vremenu nakon nesreće koja se dogodila u Slavoniji. Nabavljena je  oprema za kabinete i tamburice za škole Županjske Posavine na radost nastavnika i učenika 4 škole.

 Zatim naša regata Jedrima protiv droge sa 10 stranih posada i velikom perspektivom širenja na veći broj posada i zemalja. Uspješno ostvareni drugi projekti Distrikta - 126 : Poster mira,Grand Prix, fotografija,razmjena mladih,borba protiv nasilja i na kraju naš ponos Aleja Lionsa u Vukovaru zajednički projekt tri distrikta koja će uvijek biti primjer zajedništva Lionsa i Leića Hrvatske , Slovenije i Makedonije sa jednim ciljem Lionsi za Vukovar.

Naravno da ne mogu ne spomenuti veliki broj akcija naših klubova koje su bile usmjerene samo sa jednim ciljem pomoći potrebitima i učiniti im život barem malo sretnijim.

Sve to  i još puno toga ne bi bilo moguće ostvariti bez mog tima ljudi koje sam odabrao na početku mandata i koji su zajedno sa mnom ostvarili sve ove rezultate i ja im se  najtoplije zahvaljujem na pomoći i svesrdnoj podršci.

Isto tako svima vama dužnosnicima u Leo i Lions klubovima koji ste svoje dragocjeno vrijeme odvojili dolaskom na sjednice kabineta,akcije distrikta,konvenciju te uložilo ogromne napore da u ovim teškim vremenima opstanemo, jačamo i pomažemo drugima, a to nije lako.

Budućem Guverneru Draženu Melčiću i njegovom timu želim puno uspjeha u radu, a ja ću mu pomagati kako je to meni pomagala IPDG Nada Arbanas, jer samo kontinuitet djelovanja može polučiti uspjeh.

Još jednom dragi moji Lions prijatelji veliko vam HVALA, a ja ću se truditi da uvijek budem i ostanem DIO ZA CjELINU.

Vaš (još malo) Guverner Distrikta - 126

Dario Bognolo