Osnovnoj školi Dore Pejačević Lions klub Našice donirao računala

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 28 siječnja, 2015 - 08:11

Članovi Lions kluba Našice predvođeni predsjednikom Željkom Crnkovićem i tajnikom Mladenom Kajganićem danas su posjetili Osnovnu školu Dore Pejačević u Našicama i tom prigodom ravnateljici Jasminki Falamić i  i predstavnici Vijeća učenika Mirti Vučinić predali donaciju četiri prijenosna računala u vrijednosti 10.000 kuna. 

„Prije svega želim u ime mojih učenika i djelatnika škole osobno zahvaliti svim članovima Lions kluba Našice koji su prepoznali našu potrebu da bi se škola uključila u suvremene trendove i u suvremene metode rada. Mogu reći kako smo stvarno zahvalni za ova četiri prijenosna računala koje namjeravamo staviti u učionice razredne nastave kako bi ih prije svega mogle koristiti učiteljice za e-udžbenike“ – izjavila je ravnateljica OŠ Dore Pejačević Jasminka Falamić..

„Mi učenici osnovne škole Dore Pejačević smo vrlo zahvalni LC Našice na ovoj donaciji jer je naša škola slabo opremljena s informatičkom opremom i mnoge učionice niti nemaju prijenosno računalo. Zbog toga moram još jednom napomenuti kako smo jako zahvalni i iako je ovo moja posljednja godina u ovoj školi pa ja to možda i neću uspjeti isprobati, ali sljedeće generacije će vrlo vjerojatno biti oduševljene. „-  rekla je, ne skrivajući zadovoljstvo, učenica 8c Mirta Vučinić.

Nekoliko riječi o ovoj akciji rekao je i predsjednik Lions kluba Našice Željko Crnković.

Nakon uspješnih akcija Lions kluba Našice sada je na redu bila i Osnovna škola Dore Pejačević. Prije svega htio bih zahvaliti Lions klubu Našice i Osnovnoj školi Dore Pejačević koja je prihvatila ovu akciju. Nije dovoljno da samo naš klub krene u takvu akciju poput ove već treba potporu i drugih. Mi smo tako našli potporu u Osnovnoj školi Dore Pejačević i u svim njenim nastavnicima koji su isto tako podržali našu akciju. U prosincu prošle godine organizirali smo Lions bal na kojemu su sakupljena  određena sredstva koja smo ovoga puta uložili u informatičku nadogradnju ove škole. Kupljena su četiri prijenosna računala koja su izabrali djelatnici škole jer je to ono što im je trenutno najpotrebnije, a što smo mi s ovom akcijom uspjeli prikupiti.