Opatija - Noć ljepote glazbe i dobrih djela

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 17 studenog, 2014 - 22:38

U organizaciji Lions kluba Opatija & Hotela Mozart Opatija u Noći ljepote, glazbe i dobrih djela svi prisutni svojim će dolaskom dati svoj doprinos plemenitom projektu, a istovremeno uživati u jednoj posebnoj emotivnoj, ali i glamuroznoj večeri.

Humanitarna modna revija pod gornjim naslovom održati će se u petak, 21. studenog u 20 sati u hotelu Mozart u Opatiji. Dozu glamura svakako će dati najnovije kolekcije poznatih salona i kreatora: Marie salon vjenčanica i svečanih haljina, Anais moda, Karla, Max Mara, Sally modni atelier, Peperoncina design, Kaya design by Kristina Nikolić. Jelena Depope Yoko donirat će haljine te će se održati prigodna aukcija. Reviju će nositi prekrasne riječke manekenke: Lana Gržetić, Tea Vrcelj, Ana Franulović, Ivana Brkljačić, Selma Sekimović, Sanja Dobrić, Iva Dubrović. Izgled djevojaka potpisat će vrhunski tim koji čine Iva Berišić, make up artist te Frizerski salon Anais vlasnice Ane Horvatović.

Između Roča, Kotli i Huma smjestila se prekrasna Dolina konja, mjesto koje čovjeka približava s konjima, sa prirodom, sa sobom, mjesto koje je nedavno tragično izgubilo osnivačicu i osobu koja u oazu prirode i konja utkala svaki atom svoje ljubavi i velike predanosti. S inicijativom Ivane Grabar, Lions klub Opatija & Hotel Mozart Opatija žurno su odreagirali kako bi se skupila novčana sredstva koja će ovom mjestu osigurati osnovne uvjete daljnje egzistencije te pomoći s realizacijom ideja koje će Dolini konja pružiti svjetliju budućnost.

Ulaz u hotel i na reviju naplaćuje se 100 kuna, u koju je uračunat welcome drink, 2 dcl vina, 1 dcl pjenušca te razni kanapei (slani i slatki), a rezervacije mjesta obavljaju se u Hotelu Mozart na tel: 051 718 260, mob.: 091 171 8260 i na e-mail: info@hotel-mozart.hr.

Organizatori zahvaljuju svima koji su prepoznali ovu humanitarnu akciju te su svojim doprinosom odlučili uveličati plemenito događanje, a ostavljaju mjesta uživanje i za brojna iznenađenja.