Održane 3. Sportske igre Lionsa - svi su učesnici pobjednici

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 rujna, 2016 - 18:53

Održane 3. Sportske igre Lionsa - svi su učesnici pobjednici

U Zatonu kod Zadra 16.-17.09. održane su 3. Sportske igre Lionsa na kojima se okupilo stotinjak lionsa i leića iz Slovenije i Hrvatske.

Igrama su nazočili i DG Hrvatske Goran Šarić i DG Slovenije Gregor Pajič kao i PDG Slovenije Lorena Hus i Jurij Šarman i IPDG Hrvatske Dražen Melčić.

U različitim sportskim disciplinama - potezanje konopa, pikado, ubacivanje u koš, tenis, boćanje, odbojka na pijesku i kartanje sudjelovali su Lionsi iz različitih krajeva Slovenije i Hrvatske.

Uz sportska nadmetanja i veselo druženje Lionsi su i ovog puta djelovali humanitarno kao i kroz niz akcija koje će organizirati u ovoj Lions godini.

Domaćini su na ovim igrama zaokružili i svoju dugogodišnju akciju vezanu uz obnovu i uređenje koncertne dvorane u Kneževoj palači. Za tu su se svrhu prodavale kolor digitalne fotografije pok. Borisa Guine koje je donirala njegova supruga, članica Lions kluba Zadar, Marija Višić Guina.

Isto tako dio sredstva će pomoći u nabavci opreme za kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Zadar i članove Sportskog školskog kluba OŠ Šime Budinića. I na dosadašnjim igrama, koje od početka organizira Lions klub Zadar, sredstva od humanitarnih akcija išla su mladim zadarskim sportašima.

U svim disciplinama su bili proglašeni pobjednici ali ih nećemo ovdje nabrajati jer pobjednici su svi učesnici koji su došli i dali svoj doprinos igrama i zato dobili diplome za učešće.

Na prekrasna dva druženja bilo je puno plesa,pjesme i dobrog raspoloženja za koje se pobrinuo i Davor Pekota član Lions kluba Zadar.

Ovdje ćemo spomenuti samo posebno priznaje koje su dobile članice iz LC Brođanka koje su došle u najvećem broju od svih klubova i najbolje organizirane.

Najveći doprinos našim igrama su dali naši članovi LC Zadar kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na ogromnom trudu u organizaciji igara i srdačnosti sa kojom smo dočekani u Zatonu.

Njima VELIKO HVALA i zato se vidimo dogodine na 4.Sportskim igrama