Održana potvrdna svečanost Lions cluba Simba iz Zagreba

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 1 lipnja, 2013 - 19:25

Jučer je 31.05. u Zagrebu održana potvrdna svečanost još jednog novoosnovanog Lions kluba Simba iz Zagreba.Uz prisustvo svih članova i njihovih obitelji i prijatelja kao i Guvernera D-126 Branka Dragičevića,kume kluba 1.viceguvernerice Nade Arbanas ,PDG Lahorke Vlahek-Domac,tajnika kabineta Zlatka Janković-Miloša,članica LC Mursa osnivača LC Simba 1.dopredsjednice Mirjane Pajić i tajnice Ivanke Senčar  i dvije članice kao i prisutnih predsjednika i članova LC Kaptol,Millennium Varaždin,Grič,Zrinjevac i Maksimir,članovi LC Simba su položili prisegu i dobili insignije iz ruku Guvernera.

Članovi LC Simba su se predstavili prisutnima i rekli nešto o sebi i po onome što smo čuli u Lions zajednicu Hrvatske je ušla jedna vrlo mlada i  obrazovana grupa ljudi /većina je završila MBA ili imaju drugo vrhunsko obrazovanje/  koja predstavlja pravo osvježenje u Lionsima Hrvatske , a prema njihovom programu koji su predstavili imat će u fokusu interesa pomoć u obrazovanju mladim ljudima i njihovoj edukaciji.

Na svečanosti su razmjenjeni i pokloni,a na svečanoj večeri i njihova prva humanitarna akcija provedena kroz aukciju vina i lutriju.

Sve u svemu jedno vrlo ugodno iznenađenje i neosporna korist za Lionse Hrvatske.Simba je simpa.