Održana 1.sjednica regije Zapad

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 22 rujna, 2016 - 21:03

Održana 1.sjednica regije Zapad

Jučer je 21.09.2016 g. održana 1.sastanak Regije Zapad u restoranu Dopolavoro skoro na vrhu Učke. Uz prisustvovanje IPDG i GMT -a Dražena Melčića, te KOO za GLT D-126 Darka Ćuruvije  i tajnika kabineta  Zlatka Jankovića - Miloša sjednicom je predsjedavao predsjednik regije Zapad Boris Jugovac, a bili su prisutni i ZC Vlado Gamboc i Milorad Stanić kao i predstavnici klubova Lovran,Opatija,Novigrad,Sušak,Korzo,Poreč i Pula. Na sjednici je nakon konstituiranja Regije dato kratko izvješće  o stanju u klubovima u Regiji Zapad sa 01.09.2016, analizirano je izvršavanje obveza klubova prema LCI i Distriktu, dogovoreno je da se nakon usvajanja planova rada klubova napravi i plan i program rada u Regiji. Razgovaralo se o  aktivnosti klubova povodom 100 godišnjice Lionsa i potrebi za više druženje lionsa u Regiji.

IPDG Dražen Melčić je govorio o potrebi edukacije članstva i rukovodstava klubova na temu zadovoljstva radom klubova i zadržavanja članstva kao i prezentaciji rada Lionsa potencijalnim članovima i nakon toga dogovoreno je da se održe takove prezentacije po zonama do početka 11 mjeseca.

Na sjednici je usvojen i Poslovnik i pokrenut postupak za izbor 2. viceguvernera sa naše Regije.

Nakon sastanka nastavljeno je ugodno druženje prisutnih uz delicije restorana Dopolavoro i ćaskanje o mnogim Lionističkim temama.