Održana 1.sjednica PKG Lions Distrikta 126 Hrvatska u LG 2021./22.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 15 rujna, 2021 - 08:55

U Đakovu, a u povodu obilježavanja 20. Godina djelovanja LC Buga iz Đakova 11.09.2021 g. je održana 1.sjednica PKG Lions Distrikta 126 u LG 2021./22.

Prije sjednice održana je edukacija sa izvrsnim predavačem i zanimljivom temom potrebnom svakom klubu i članu "Ja sam u pravu, ti si u krivu. Što ćemo sad?" - nakon ove edukacije, znamo! Hvala ti Srđan Šimac , član LC Agram.

Sjednica Proširenog kabineta Guvernera u Lions godini 2021-22 bila je sadržajna.Prvo je izvršena zvanična primopredaja dužnosti između IPDG Vinke Mitrović i DG Joze Berečića predajom lanca aktualnom Guverneru. Zatim je DG izvjestio o aktivnostima od 01.07. do danas i planovima u skoroj budućnosti.Podnijela su se izvješća i planovi za rad – RC, povjerenstva i GAT tima, a PDG Dražen Melčić je izložio plan za LEF 22 u Zagrebu. Rizničar Marin Pajić  je izložio plan prihoda i rashoda. Prema najavama i atmosferi, bit će ovo sjajna godina pod sloganom našeg Guvernera "Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite

Svi dužnosnicu su dobili svoje insignije, a Sanji Matovina-Lulić LC Zrinjevac Zagreb Guverner je uručio izuzetno priznanje Melvin Jones. Čestitamo.

Sjednici je nazočila i Guvernerica Rotary Distrikta 1913 Ljiljana Trstenjak/više u posebnom prilogu/.

Nakon kabineta LC Buga je priredila pravi slavonski ručak. Hvala im.