Održan tradicionalni Božićni bal Zadarskih Lionsa

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 prosinca, 2014 - 10:05

Svoj tradicionalni humanitarni Božićni bal zadarski su lionsi održali u petak, 12. prosinca 2014. u lijepom ambijentu kluba Arsenal. Prihod s bala namijenili su Udruzi slijepih Zadarske županije i iznimno su zadovoljni uspjehom akcije. Sredstvima prikupljenim kroz ulaznice za bal i prodajom lutrije dobivene od donatora, pomoći će Udruzi u nabavci novog govornog pikada.

Mnogi od 250 članova te udruge, naime, svoje slobodno vrijeme provode uz govorni pikado koji je star i dotrajao te više ne služi svrsi. Članovi Lions kluba Zadar su prepoznali tu potrebu i odlučili im pomoći na čemu im je, na balu, od srca zahvalio tajnik Udruge Špiro Zrilić.  Na početku uspješnog druženja lionsa i njihovih prijatelja svih je pozdravila predsjednica kluba Elvira Sterle, a pridružio joj se i dopredsjednik Udruge Mladen Vukosav.

U veseloj atmosferi, uz ljubazno osoblje Arsenala i dobru spizu te odličnu svirku zadarskog benda Rockatansky,  vrijeme je brzo prošlo. Lions klub Zadar je, tako, na najljepši način, u skladu s poslanjem lionsa - pomagati drugima, zaokružio ovu kalendarsku godinu punu sličnih humanitarnih aktivnosti.