Održan sastanak Zone III, Regije Sjever

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 24 studenog, 2016 - 11:49

Dužnosnici lions klubova Zone III Regije Sjever održali su 22.11.2016.g sastanak u klupskim prostorijama LC Vinica.

Sjednici je aktivno i konstruktivno sudjelovao PDG Nikola Plavec.

U ugodnoj i prijateljskoj atmosferi predstavnici klubova informirali su prisutne o stanju članstva i planiranim akcijama u narednom razdoblju.

Centralna tema bio je dogovor za organizaciju zajedničkog odlaska na obilježavanje 100-te obljetnice djelovanja lionsa koja će se održati u Zagrebu u sklopu 2. sjednice PKG D-126 u razdoblju od 02. do 04.12.2016. Raspravljalo se o mogućnostima zajedničkog djelovanja svih klubova u Zoni III Regije Sjever.

Najavljene su aktivnosti u 2017.na području edukacije članstva i potencijalnih novih članova. Dogovoreno je da će se edukativne aktivnosti uz podršku PDG Dražena Melčića održati krajem mjeseca siječnja ili početkom veljače 2017.godine.

Zanimljivost je osnivanje povjerenstva za organizaciju zajedničkih izleta s ciljem jačeg povezivanja klubova Zone III i obilaska prijateljskih klubova izvan granica Republike Hrvatske.

U ime LC Varaždin,LC Zrinski Čakovec i LC Millennium Varaždin zahvaljujemo našem domaćinu LC Vinica, Mirku Juriču i PDG Nikoli Plavecu na prekrasnom dočeku i ugođaju.

Regija Sjever

Predsjednica Zone III

Mirjana Čusek-Slunjski