ODRŽAN LIONS TENNIS CUP U ĐAKOVU

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 27 rujna, 2011 - 12:58
UČESNICI NA ZAJEDNIČKOJ FOTOGRAFIJI

U subotu 24. Rujna 2011. održan je sedmi Lions tennis cup. Članovi LC Đakovo su po tradiciji započeli aktivnosti u novoj Lions godini teniskim druženjem na terenima TK Đakovo. Već četvrtu godinu za redom je organizacija podijeljena između LC i TK Đakovo na obostrano zadovoljstvo. Uz veliki odaziv đakovačkih tenisača na poziv Lionsa odazvali su se predsjednik zone Angelo Delhusa, te članovi Lions klubova Sisak (8), Vereucha (4) i članovi bratskog 1. LC Pecs sa devet članova. Ukupno je u akciji sudjelovalo 70-tak što igrača što posjetitelja.
Na sreću vrijeme je poslužilo tako da smo uspjeli natjecanje parova provesti u okviru plana uz cjelodnevno druženje. Prijavljeno je 23 para koji su se natjecali prema pravilima koje se primjenjuju u TK Đakovo prilikom ležernijeg teniskog druženja. Naime, prijavljeni pojedinci se isprva podijele u dvije jakosne skupine. Nakon toga se ždrijebom određuju parovi koje čine po jedan član iz jače i jedan iz slabije jakosne skupine. Na taj način dobijemo dodatnu zabavu jer se ćesto dogodi da prekaljeni tenisači uza sebe imaju totalne početnike. Na taj način je i konkurencija izjednačenija,a natjecanje zabavnije. U takvom okruženju smo odigrali glavni i utješni turnir da bi sudionici mogli aktivno sudjelovati u natjecanju iako su možda ispali u prvom kolu.
U utješnom dijelu natjecanja pobijedili su Gordana Glavačević i Damir Schleis članovi TK Đakovo.
Pobjednici turnira su bili Mirko Kolar (1. LC Pecs) i Željko Ćuk (LC Sisak), dok su drugo mjesto osvojili Božana Kovačević i Ivica Mikulić oboje TK Đakovo.
Ovom prilikom smo uspjeli organizirati lijepo druženje koje je polučilo dvojaku korist. Ostvarili smo čistu dobit u iznosu 5.000,00 kn koja će biti utrošena za kupnju posebne opreme za trenažni proces najmlađih kategorija tenisača u TK Đakovo, ali smo svojim kontaktima proširili ideju Lionizma među tenisačima koji nisu naši članovi. Druženje je uz tamburaše potrajalo dugo dugo.....