Održan Leo samit koji je okupio Leiće iz Hrvatske i Makedonije

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 28 travnja, 2015 - 22:51

Leo District 126 Hrvatska u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Ekonomskim fakultetom u Rijeci je 17. i 18. travnja 2015. godine organizirao Summit koji je okupio mlade iz Hrvatske i Makedonije.

Summit je bio posvećen leadershipu, motivaciji mladih te psihologiji uspjeha. Petak je bio rezerviran za teoretski dio gdje je gost predavač bila dr.sc. Kristina Šorić, inače profesorica na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te je održala predavanje na temu operacijskog menadžmenta. Subota je bila posvećena praktičnom dijelu gdje su predavači govorili o svom putu ka uspjehu. Prvi gost predavač bila je Patrizia Milani, svestrana i kreativna istrarska poduzetnica koja uspješno spaja betonsku industriju i kreiranje ženskih modnih dodataka. Drugi gost bio je Robert Schenk, koji je imao globalno uspješnu tvrtku, no u jednom trenutku odlučio ju je prodati i posvetiti se životu u prirodi. Zatim se pridružio Alen Marot, diplomirani psiholog koji je inače i sam poduzetnik, te je cijeli događaj popratio s psihološke strane.
Članovi Leo District 126 Hrvatska su zajedno s kolegama iz Makedonije posjetili riječko kazalište gdje su prisustvovali humanitarnom koncertu „Glazbom pomažemo“ koji je organiziran u suradnji Lions kluba Rijeka-Sušak i HNK Ivana pl. Zajca. Sav prihod od ulaznica bio jenamijenjen opremanju senzornog parka Centra za autizam Rijeka.
U sklopu održanog Summita gosti iz Makedonije imali su priliku posjetiti otok Krk te Istru i pritom se odlično zabaviti.

 

Merljinda Ljušaj