Održan humanitarni koncert za Lidiju Vedernjak - prikupljeno 7500 kn

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 19 rujna, 2012 - 19:49

Dana 09.09.2012.g. održan je humanitarni koncert za bolesnu članicu Lions kluba “Beli Manastir”, Lidiju Vedernjak. Isti je održan u kristalnoj dvorani hotela “Patria” u Belom Manastiru. Pri tome je prikupljeno 7 500 Kn.

Koncert je trajao jedan i pol sat, a u programu su sudjelovale naše dvije proslavljene operne dive, Sandra Bagarić i Martina Tomčić u pratnji pijaniste Darka Domitrovića. Glazba koju smo slušali na konertu bila je iz njihova albuma „BelCante“. Bili smo sretni jer je koncertu nazočila i naša draga Lidija.

Koncertu su se odazvali mnogi mještani Baranje i građani Belog Manastira. Obzirom da je u subotu i nedjelju (08. i 09.09.2012.g.) trajala manifestacija “Jesen u Baranji”, koncertu je nazočio i gradonačelnik našega grada gosp. Ivan Doboš sa suradnicima i gostima iz Mađarske (gradonačelnik Mohača sa suradnicima). Predivnoj glazbenoj večeri uživali su i naši dragi Lionsi iz Osijeka, Valpova, Belišća i Našica. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali koncertu. Posebno se pri tome zahvaljujemo rukovodstvu hotela “Patria”, koje je besplatno ustupilo predivan prostor za koncert te “Croatia Osiguranju” - Filijali Osijek i “Euroherc Osiguranju” - Podružnici Osijek, koji su pomogli u pripremi i organizaciji istog koncerta.

Zahvala ide i “Radio Baranji” na medijskoj promidžbi te svim angažiranim članovima LC Beli Manastir na pripremi, organizaciji i provedbi istog. Veliko hvala i svim članicama LC “Mursa”, te Nadi Arbanas, 1. viceguvernerki i kumi LC “Beli Manastir”, kao i Guverneru Distrkta Branku Dragičeviću, koji je podržao našu akciju i pozvao Lions zajednicu da se uključi u nju.

Predsjednik LC Beli Manastir Dubravko Krušarovski, dipl.inž.građ.