Održan humanitarni koncert LC Beli Manastir

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 30 svibnja, 2012 - 16:08

Dana 27.04.2012.g. održan je humanitarni koncert za bolesnog člana LC “Beli Manastir”. Isti je održan u obnovljenim prostorima glazbene škole u Belom Manastiru. Pri tome je prikupljeno 8 240 Kn.
Koncert je trajao 45 minuta a u programu su sudjelovali kvintet harmonika “BM5h” iz Belog Manastira, učenici glazbene škole “Beli Manastir”, vokalni solist Kristina Krušelj s pratnjom te tamburaški sastav “Baranjski bećari”. Nakon koncerta članovi LC Beli Manastir su prodavati slike iz vlasništva kluba te donirana vina s područja Baranje (Udruge vinogradara, vinara i voćara “Sv. Martin Beli Manastir”.)
Koncertu su se odazvali mnogi građani Belog Manstira ali i mještani iz cijele Baranje. Izuzetna čast i zadovoljstvo nam je bilo prisustvo gospodina Jusufa Šehanovića, guvernera LCI Districta 126 Hrvatska, 2. viceguvernerke i kume LC “Beli Manastir” gđe. Nade Arbanas, predstavnike Lions klubova iz Osijeka, Valpova i Belišća, predstsavnike gradskog poglavarstva, privatnih tvrtki.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali koncertu, koji su kupili slike ili buteljirana vina i tako doprinjeli uspjehu koncerta. Posebno se pri tome zahvaljujemo LC Valpovo - Belišće, LC Waldinger iz Osijeka te NC LC Kuna iz Osijeka. Posebna zahvala ide i gospodinu Željku Matiću iz LC Osijek, Damiru Šterijevu iz LC  Waldinger, Ireni Galić i Katarini Mišković iz NC LC Kuna te  svim angažiranim članovima LC Beli Masastir na pripremi, organizaciji i provedbi istog.

Sa štovanjem,

Predsjednik LC Beli Manastir
Dubravko Krušarovski, dipl.inž.građ.