Održan Charter Night novoosnovanog LC Slavoljub Penkala

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 26 svibnja, 2019 - 10:56

Održan Charter Night novoosnovanog LC Slavoljub Penkala

Na današnji dan, godinu dana nakon održavanja Charter Nighta, kojim smo postale članice svjetske Lions obitelji, s ponosom se osvrćemo na proteklu godinu i postignuća našega Kluba. Iako (do jučer) najmlađi Lions klub u Hrvatskoj, bile smo vrlo aktivne. Uz dvije humanitarne akcije, provedene u suradnji s kazalištem Komedija kojima smo donirale Udrugu slijepih Zagreb i Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj, božićno darivanje četiriju socijalno ugroženih obitelji te sudjelovanje u organizaciji konferencije New Voices New Forces, osobito smo ponosne na našu četvrtu akciju, organiziranu u suradnji s novoosnovanim Lions klubom Slavoljub Penkala.
Sinoć, 23. svibnja 2019. u restoranu Rougemarin u Zagrebu, održan je Charter Night novoga kluba kojem je naš Klub osnivač, a naša predsjednica Ana Gruden kuma. Ovim svečanim činom Distrikt 126 Hrvatska postao je bogatiji za još jedan novi, muški klub. Osim toga, iste večeri u članstvo Lionsa primljeno je i sedam novih članica našega kluba. Uz samu svečanost održana je i humanitarna večera s nagradnom tombolom, čiji prihod će biti doniran Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda u Budinšćini koji skrbi o djeci i mladima s teškoćama u razvoju, za kupnju tableta i specijaliziranih programa za rad na tabletima.
Posebno se zahvaljujemo našim donatorima - vinarijama Horvat, Zigante i Milatić, poduzeću Coca-Cola Hrvatska i restoranu Rougemarin na donacijama hrane i pića, te članicama i članovima LC Slava Raškaj i LC Slavoljub Penkala na donaciji vrijednih poklona za tombolu.
Također, zahvaljujemo našoj guvernerici Sanji Paprenjak, tajniku kabineta D-126 Hrvatska Zlatku Jankoviću Milošu, predsjedniku regije Sjever Aleku Koniću, predsjednicima zona Krunoslavu Šimunoviću i Leu Dolezilu, GMT-u Miloradu Staniću te članicama i članovima drugih Lions klubova koji su svojim prisustvom uveličali svečanost.
Kolegama iz LC Slavoljub Penkala želimo dobrodošlicu u Lions obitelj i uspješan rad, a mi se veselimo novim akcijama i izazovima koji su pred nama.