Održan 1.Plov Panonske mornarice od Osijeka do Vukovara u organizaciji Zone 2.Regije Istok

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 15 rujna, 2014 - 15:31

Više od 50 Lionsa iz 14 klubova našeg Distrikta i naših prijatelja učestvovalo je u 1. plovu Panonske mornarice, u subotu, 13.9.2014.

Plovili smo od Osijeka do Vukovara gdje su nas dočekale brodice iz Vukovara sa pristiglim Lionsima direktno u Vukovar, zapalili svijeće na križu u Vukovarskoj luci u čast poginulih branitelja Vukovara, vozili se izletničkim vlakom po Vukovaru i družili se uz izvrsnu glazbu u hotelu Lav uz fiš i šarane u rašljama.

Uz ugodno druženje Lionsa regije Istok i rukovodstva Distrikta dali smo podršku članovima LC Vukovar da nastave sa svojim akcijama koje će biti prepoznate u široj zajednice, a time i privući veći broj članova.

Ova akcija je imala i svoj humanitarni karakter , do sada je prikupljen iznos od 5.000,00 kn koji će LC Vukovar dodijeliti obiteljima u potrebi.

Hvala članicama i članovima LC Osijek Gea, LC Osijek Waldinger i LC Vukovar koji su svojim angažmanom pomogli u organizaciji, posebno dobroj vili broda Vučedolska golubica, Kristini Jalšovec iz LC Osijek Gea.

Hvala Guverneru Distrikta 126 Dariju Bognolo, 1. viceguverneru Draženu Melčiću, tajniku Distrikta Zlatku Janković-Miloš, rizničarki distrikta Anči Bognolo, predsjedniku Regije Istok Mladenu Kajganiću, predsjednicima zona 1 i 3, Marijani Hadžima Nyarko i Milanu Kljainu, predsjednicima klubova u regiji i svim članovima klubova koji su se odazvali na poziv i podržali našu akciju...

Hvala agenciji za vodne putove i njenom ravnatelju gospodinu Zrinku Zvocak koji su nam dali na raspolaganje brod Vučedolska golubica.

Vjerujem da smo našom akcijom dali snažan poticaj članovima LC Vukovar za njihovo djelovanje u lions zajednici.

predsjednik zone 2 regije istok
Damir Šterijev