Obitelji Lešković potrebna toplina doma

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 8 prosinca, 2014 - 22:59

Povjerenstvo za borbu protiv mržnje i nasilja i ove godine u dijelu svog Programa nastavlja sa Međunarodnim projektom Umjetnošću protiv nasilja u obitelji. U protekloj Lions godine je prikupljeno 8.600 kn zaslugom naših umjetnika i angažmanom članica LC Pula. Sredstva su namijenjena obitelji Lešković čija djeca su žrtve obiteljskog nasilja.

Tako smo predstavnici povjerenstva Vesna Plavšić, LC Pula, Radmila Pavličić, predsjednica LC  Popovača i Branimir Milčić posjetili  užu obitelj Lešković – Anamariju i njezinog oca. Bili su jako sretni i zahvalni jer smo pomogli  uključiti svjetlo u njihovoj kući. Troškove struje do kraja svibnja 2015.g. plaćeno je iz prikupljenih sredstava od LC Pule. Anamarija, devetogodišnja djevojčica, bez obzira što je dijete s posebnim potrebama izuzetno je komunikativna i pametna. LC Pula prikupio je namirnice i odjeću za svu obitelj, što je veći dio poslan poštom. Mihaela je paket primila u Dječjem domu u Sisku a Ivan koji je svoj 15. rođendan slavio 29.11. 2014.g. je paket primio u Dječjem domu u Osijeku. Naša članica Jasenka Denin će Ivana ovih dana posjetiti i odnijeti mu rođendansku čestitku.

Povjerenstvo će razraditi plan podrške toj obitelji čiji otac se teško nosi sa posljedicama gubitka supruge i bake te dvoje djece, koje na žalost žive svaki na svom djelu Hrvatske. 

U prilogu nekoliko fotografija koji same za sebe sve govore.

Predsj. i članica Povjerenstva Roža Milčić i Vesna Plavšić