Nove web stranice – nove mogućnosti za Lionse Hrvatske

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 6 svibnja, 2012 - 21:10

Dragi Lionsi Hrvatske,

Od danas imamo novi izgled web stranica Lionsa Hrvatske. Ali nije u pitanju samo izgled. Stranice koje gledate imaju niz funkcionalnosti koje dosada nisu imale. Tu prije svega mislimo na sustav vijesti putem kojeg Lions i Leo klubovi imaju mogućnost izvijestiti što i kako rade, koje humanitarne akcije organiziraju i sve to poprate fotografijama.

Od veljače 2009. do srpnja 2011. godine objavljeno je ukupno 40 vijesti uglavnom iz rada Distrikta, a od srpnja 2011. do danas na webu Lionsa Hrvatske objavljeno je 126 vijesti, najviše iz rada klubova, kao i Distrikta. Sve vijesti se pohranjuju u arhivu vijesti, a fotografije u e- galeriju. Sadašnji web ima i web direktorij gdje svaki član može mijenjati svoje podatke, a klupsko rukovodstvo svoje i svih članova. Iz sustava vijesti lako nastaje Lions magazin, a iz web direktorija tiskani direktorij. Uskoro ćemo formirati i e-knjižnicu gdje će biti objavljeni arhiva dokumenta Distrikta, a radimo i na e-biltenu, e-magazinu i e-business mreži lionsa Hrvatske.

Web smo povezali s Facebook stranicom lionsa Hrvatske. Tako smo se uključili u veliku obitelj na društvenim mrežama, čime također širimo lionizam na ne članove, koji saznaju što rade Lionsi i Leići te kako se mogu uključiti u naše aktivnosti.

Naš web treba postati mjesto na koje se dolazi da se pruži i primi informacija o našim aktivnostima. Novim izgledom i sadržajima želimo postići da još više informiramo članstvo i ostale građane o našim aktivnostima. Pozivamo sve članove i rukovodstva klubova kao i dužnosnike da nam u tome pomognu svojim prilozima, sugestijama, dobronamjernim kritikama.

Zahvaljujemo svim klubovima i pojedincima koji su nam u ovih 9 mjeseci slali priloge jer bez njih sve ovo ne bi postigli i ne bi imalo smisla. Zahvaljujemo firmi Arabba d.o.o. koja je učinila velike napore u izradi weba. Nadam se da ćemo nastaviti nadograđivati postojeće funkcionalnosti i koristiti ih u svakodnevnog radu u klubovima i Distriktu. S našim sloganom ČINITI DOBRO!

Sve vas srdačno pozdravljam,

Guverner Distrikta 126 Jusuf Šehanović